..och när vi vaknade.

..så var bilen vit av snö!

Bilen vit av snö!

Fast den försvann rätt fort. Då har man ju ett argument att man kör på dubbdäcken ännu :p

Sov kanonbra i ”cellen” annars och frukosten fick vi ju en timme senare än normalt och då det bara var vi två som bodde där (ute på vischan) så fick vi säga vad vi ville ha, inget var framdukat direkt.

Jobbet gick också väldigt bra så strax innan kl 11 drog jag iväg därifrån för att åka 10mil för hjälpa en annan jobbarkompis som kört fast på ett jobb. Även detta gick bra då man är säker.. :cool: :D

Sen nått jobb till och fick faktiskt ”kväll” 10min innan kl 16 när jag ska sluta normalt. Men då det blev dåligt med lunch idag (och sen frukost..) så satt maten bra jag fick där på hotellet. Lite senare dök jobbarkompisen upp också och sen dök 3 andra killar till upp som jobbar åt konkurrenterna men vi umgås och surrar på som tokigt ändå och efter 1,5timme nu allesammans i ett bubbelbad så är jag minst sagt mer än ”skrövlig” i skinnet.

Men då de andra 4 dök in i bastun så gav jag upp för ikväll, att vara utan både hörapparater OCH glasögon funkar inte.. då ser jag inte att höra kan man säga. (läppavläsa..)

Men kul vara några fler för en gångs skull, normalt är jag ju bara ute på jobb själv och ensam då. Ska ta mig en lite mailkoll nu och sen blir det nog att krama kudden bara. Ja, den eller nån annan som passar mig och nacken.

Lite dålig på svara era tappra som skriver och kommenterar här dagligen med då jag är på vift så här. Men jag kommer igen eller vad man säger.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 269 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “..och när vi vaknade.”

  1. Jösses, vad det dyks upp och in :cute:

    Du får inte slarva med maten*påpekar bestämt* Jag har redan varit i tvätstugan och skall ner om en stund igen. Timern där nere är lite som den är.. så jag startade redan 6.20 8)

  2. Ja, vi hadde også snø i hele går:(
    Oh da, mycket mennesker ikring :wink:
    Kan jeg spørre, kan du lese på leppene?
    Åhh, du skriver så humoristisk, Micke, me like :kram:

  3. Vad härligt både med bubbelpool och bastubad och allra helst i trevligt sällskap men jag kan förstå att det är svårt att läppläsa utan glasögon.

    Ha det gott, kram

  4. Nämen! Snö nu?! :S Har det helt slagit tilt hos Kung Bore?!

    Kul att höra, att du sov bra i den lilla skrubben!

    // :kram:

  5. Nej usch och fy för snö, hör du. Då trivs jag bättre bland vitsipporna här nere. :)

    Hoppas du får lite lugnare snart, det är ett fasligt flängande hit och dit – det måste bli tungt i längden.

  6. Härligt med sällskap, konkurrenter eller ej. an skall ju ha respekt för varandra och varandras vilkor. Hihi. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php