Inte mycket dator..

Nä, det blir inte mycket sånt ikväll.. inte tv heller för den delen.

Gick lite tokigt i jobbet i eftermiddag då jag blev duschad med bensin i ansiktet, mest i pannan då men det rann ju utför..

Sprang mot en toalett och spolade ansiktet ögonen som fick sig en hel del med men inte rakt in då jag ju har glasögon. Sen fortsatte jag jobba 3 timmar till där men nu senare i kväll så känns det ju och ömmar/irriterar och känns lite ömt i ögonen med. Men jag tror det är okej i morgon igen :grin:

På tal om i morgon så ser det ut bli några timmar i bilverkstan hos mamma&pappa då ett avgasrör gett upp där och en styrled på en annan bil. Tur det finns göra.. :D

Så, det går dåligt med återbesök hos er idag med.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

928 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Inte mycket dator..”

  1. Men kjære deg da, du kan da ikke dusje i bensin!!!! Huff, godt det gikk så bra som det gikk. Vi trenger hjelpe med litt mekking av bil, kanskje du kommer hit å hjelper oss???
    Hihihi…skal få kaffe og kanelboller også :cute:

    Kos deg i helga, håper dere har strålende solskinn som oss.

    Good klem :heart:

  2. Du är så klart försiktig, men ni skulle ju ha portabla ögonduschar med er för dessa tillfällen i ert riskfyllda jobb. Tur du inte stod och tog en snipe igår då…

    Bensin ja, hur känns det få grannens Challe till byn i vinter?

  3. .. och här skall jag bege mig i ovädret till Dannes djur och ge dem mat för att sedan gå vidare till Anne och träffa henne, hennes son med flickvän samt f.d flickvän :cute: för att sippa ett glas vin och sedan gå till Kalmarsalen för att se/höra Magnus Betnér!

    Hälsa far och mor :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php