Hem, ljuva hem..

Bild via mobilen

..eller nått. Men då jag sitter med försäkrings-/advokatpapper som skall vara genomgångna och besvarade (av advokaten) innan den 28/5 (och jag ska ha satt mig in i dessa och besvarat innan med) så känns allt bara jobbigt. Blir som alltid lite på dåligt humör när sådana här brev dyker upp även om jag vet att advokaten jobbar för min rätt/mitt bästa och är väl mest så att jag retar upp mig på det usla bemötandet och hanteringen av mitt ärende från försäkringsbolagets sida då.

Nu så hade jag pappersbunt nummer 2 i postlådan (på en vecka) som då ska vara besvarat inom en vecka då. Tydligen hade advokaten skickat brev 1 förrförra fredagen och det det lade jag ju bara av sidan då (när jag kom hem efter 1 vecka borta) jag trodde jag skulle få tid på mig. Nu visar det sig att det är en månad från det att försäkringsbolaget skickat sitt som då gick till advokaten som senare författade sitt (till mig) en fredag som jag inte hann få (förra veckan) och alltså innan min förra veckas bortavistelse och sen då har en fredagskväll plus en helg innan nästa jobbvecka tar sin början.. Skit också!

Denna ”en månads svarstid” på HELA ärendet och allt vad det innebär är nu bara några dagars tankegångar/funderingar bara.

Men för att nämna lite av det hela så har jag bara varit akut sjuk 6 veckor enligt försäkringsbolaget (allt detta enligt deras ”expert” som bara läst några papper som försäkringsbolaget gett vederbörande då) och att det är detta som allt ska baseras på i ersättningsväg + lite för ”lyte&men” som brukar ske vid personskador. Inget om att det nu är snart slutet av maj 2010 och att olyckan skedde i början av år 2004 och att jag fortfarande har stora fysiska men och stora fortsatta besvär… Visst har jag fått lite ersättning men är som en flugskit i rymden eller hur man nu ska kalla detta. Nu är det ju så att mitt ärende ska upp till ett slutligt beslut och är jag sen inte nöjd måste jag då stämma ett av de största försäkringsbolagen om jag inte är nöjd med det hela…

Gissa hur lätt (svårt) sånt är.. utan riskera allt man äger och har!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

828 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Hem, ljuva hem..”

  1. Mmm, hoppas det blir färdigt någongång. Men allt i byråkratisverige tar ju sån tid.

    // Kramar

  2. Må det gå din väg så gott det kan.

    Om jag får vill jag berätta för dig en sak ang ersättning från försäkringsbolag, men då mailar jag.

    Från Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php