Vad tar jag först?

Efter en lite cykeltur ner på ICA så kom jag också hem med den här lådan.. så, vad tog jag först? :p

GB-låda

Annars så.. ja, när jag trodde jag klarat mig från värsta tokerierna i sommar verkar det bli av i morgon! Har en tid bokad i morgonbitti med en jobbarkompis 30mil längre norrut. Vi ska göra ett jobb en bit norrut från mig och vad som sen är det tokiga är att jag sen (troligast) ska sätta kurs västerut i 4½timme med bilen för ett jobb en annan varit på en hel dag. Detta utan att jag har några som helst reservdelar att tala om.. suck å stön säger jag bara. Sen ska jag ju hem också (och troligen på fredag då) för tömma bilen lite.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 127 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Vad tar jag först?”

  1. Glass går väl åt en dag som denna :D Här är det iaf svettigt värre men jag klagar inte! Snart, Micke.. snart är det SEMESTER!

  2. Jeg har et ’lager’ med is (glass) jeg også! Men jeg har jo barnebarn…….
    Herlig med semestr snart, Micke 8)

    Klem

  3. Jag tror päronsplitten strök med först! Annars var det en fin laddning glass som alla skulle åkt ner som första för min smak.

    Edit: Haha, jag får nog läsa kommentarer innan jag skriver svaren. Haha. Skriva fel svar när rätt svar står på raden ovanför. 88:an var det iaf inte jag hade röstat på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php