Jul 28 ons 2010

Spik i foten!

Jag skrev ju för nått år (över 4år) sedan en skämtrubrik om ”En spik i foten” efter gjort illa mig på annat vis (med en vedklabb)..

Idag var det verkligen en Spik i foten!

Det var ju nämligen så att solen (äntligen) tittade fram här lite in eftermiddag och eftersom jag inte fått fram :blush: några ute-/trädgårdsmöbler ännu :blush: så måste jag ju intaga min lunch/middag nånstans.. så det fick bli på en filt ute i trädgården (jag anser min är mest en gräsmatta :p )

Lunch/frukost på gräsmattan

Nästan sol här som sagt!

Nästan sol!

Nu är det ju över 20 grader här igen och inte 12-15 så det går ju ha dörrarna på vid gavel utan att frysa ihjäl :)

Dörrar på vid gavel.

När jag då sitter/ligger där och läser morgontidningen (blev ju inte av i morse då jag drog iväg så tidigt) så ser jag ju mera jobb som kommer vara segt fixa i sommar misstänker jag..

Balkongräcke!

Skaffa/måla/sätta upp.. jag avbröt ju skrapandet och borstandet med stålborste då det inte funkade med nacken då jag kände att jag blev konstigare än jag är :cute:

Inget balkongräcke ännu..

Ja, ”räcket” det står intill.. är ju bara raka brädor det består av och skulle behövt göra likadant på andra sidan mot vägen (men där är det högre så det kan jag inte bara ta bort) med att skrapa/måla.

Räcket - det bortplockade..

Ja, sen var det ju det här med rubriken då :roll:

Det bar sig ju inte bättre att när jag gick in en sväng efter legat där i nästan-solen läsandes julnumret av Nemi som jag helt glömt bort jag köpt av yngste systersonen i julast och skulle ut igen så högg det som bara till i högerfoten! Fattade inte vad som hände riktigt men var ju precis vid filten jag bosatt mig på ett tag så jag som bara slängde omkull mig där. Kollade in foten sen och en spik står rakt ut!

Drar ut den och fick dra ut säkert 13-15mm 8-O

Jag har en bild på den rackaren men inte i foten då!
..utan man ser längden bara. Nån måtta får det vara på bloggandet!
Men då får du scrolla ner..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kommer strax en bild…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spiken ifråga..

Mmm, den hade gått in till böjen kan man säga. Troligen är den från räcknedtagandet och krokig som den var så måste den ha vridit sig lite när jag klev på den då den som gick rakt in i hälen! Jag tog inget kort på det, nån måtta får det vara :p Men man kan ju nästan ana nån liten köttbit där på spetsen va? :D

Efter tvätt (ja, hur tvättar man 15mm in i foten liksom?) och omplåstring så var det dags för en tycka-synd-och-jag-har-lite-ajaj-i-min-fot-öl :cute:

Öl (Jämtländska Hell) på gräsmattan i nästan-solen

..sen försvann solen med!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

10 kommentarer till “Spik i foten!”

 1. Annaskrev den 28 Jul 2010 @ 17:16

  Isch!

  Och Aj!

  Ingen bild på hålet i foten?

  :kram:

  Naturligtvis har jag en bild eller fyra :D Men jag tänkte som bespara er en sådan.. Knäpp man är som ska FOTA allt men blivit så då kameran alltid är med i fickan. Jag har som mycket tokigt fotat i 7-8år och inget raderar jag just..
 2. Ullisskrev den 28 Jul 2010 @ 18:19

  :chock:

 3. Buddaskrev den 28 Jul 2010 @ 18:44

  Klart vi vill se bild.

  Har du ont?

  Du behöver ingen stelkrampspruta? *orolig*

  Aj aj aj…

  Annars såg det så fint ut på filten. :)

 4. Thileskrev den 28 Jul 2010 @ 19:50

  Ajaj, jeg tycker synd om deg, godt du har litt trøst i ølglasset! :kram:

  Fin bilde på deg.

 5. Ulrikaskrev den 28 Jul 2010 @ 21:28

  Aaaaaj! 8-O

  Den såg inte vacker ut, den spiken. Håll noga koll på såret hör du!

  Tack för tågsällskapet! :)

 6. Vonkisskrev den 29 Jul 2010 @ 16:48

  Åh fy. Det drar i vaderna på mig (gör det alltid när någon berättar såna här saker). Är väldigt imponerad av att du klarade att dra ut spiken själv.

 7. Vonkisskrev den 29 Jul 2010 @ 16:48

  Och tack för att du inte la upp några bilder på spikhålet i foten.

 8. n i e n n askrev den 31 Jul 2010 @ 08:23

  Ajj! Hoppas det är bra med foten nu och självklart var du i behov av en ”tycka-synd-och-jag-har-lite-ajaj-i-min-fot-öl” :blush:

 9. thinki.seskrev den 31 Jul 2010 @ 09:07

  Men fyh…Du får sluta med så’nt där…Nu har du juh semester till och med!!!

 10. kludd.seskrev den 11 Sep 2014 @ 17:36

  Äntligen uppe!

  Tog ner räcket 2010 och började skrapa lite men det gick inte för nacken.. sen hände inget några år och började måla nya i mitten av maj i år och nu är de äntligen uppe! Kroppen var lite vettigare så jag fick lite gjort i går och idag har jag fått näst…

css.php