EFIT 2 augusti 2010

Ett foto i timmen - den riktiga sidan
EFIT – Ett foto i timmen.

Dags för ett augusti-EFIT då på min andra semestervecka. Stor risk detta blir en lugn dag med då jag sovit lite dåligt och nacken bråkar.

EFIT
Kl 02 – Sovit nästan 4 timmar nu kl 2 och det går bara inte ligga mera (som 3-4 dagar innan) så jag tittar till datorn för se om jag måste ”godkänna” någon som fastnat i spamfiltret på ettfotoitimmen.se

EFIT
Kl 04 – Somnade på soffan efter detta kl 2 men nu 2 timmar senare är jag vaken igen och lägger mig i sängen då.

EFIT
Kl 05 – Det går sådär att somna, ligger inte alls bra utan bara vänder mig försiktigt hela tiden då det gör ont. Men somnade strax efter denna togs och fick sova nästan 2 timmar till.

EFIT
Kl 07 – Så har jag klivit upp då och ute och hämtar dagstidningen och massa reklam som troligen kom igår kväll.

EFIT
Kl 08 – Jaha, då är man lite frukostmätt igen :roll:

EFIT
Kl 09 – Även om jag mår sådär och nacken spökar och så.. så har jag förbaskat svårt sitta still! En stund efter frukosten letade jag fram ”bergsklättrarskorna” (jag hade förra EFIT-lördagen då vi klättrade i Skule och Via Ferrata) och tog cykeln 2km mot stan och tänkte klättra upp på berget med masten ni ser på många av mina foton :)

EFIT
Kl 10 – Ja, då var man uppe då och måste ju spexa lite :D Bakom mig ser man staden ”bre ut sig” (nåja..) mellan havsviken och bergen och tornet som backhopparna startar ifrån ser litet ut från denna höjd.

EFIT
Kl 11 – Ja, där nånstans bor jag visst om man ser även den vita åttkantiga kyrkan torna upp sig till vänster i bild med älven bakom sig. Jag var senast här uppe för 3 år sedan och lade upp lite mera foton då men har väl tagit 30-40 foton idag ändå :)

EFIT
Kl 12 – PÅ väg ut på ranchen eller stugan för hämta släpet men åker ut till det förstnämnda först då jag vet mamma&pappa är där.

EFIT
Kl 13 – Där blev jag bjuden på mat, man-tager-vad-man-haver.. :D De bor ju i stugan så det är lite sådär på matfröonten men har man bacon-ägg och lite annat går det ju svänga ihop nåt smarrigt.

EFIT
Kl 14 – En timmerbil kommer körande upp på gården då de kör runt här för slippa vända. Det har ju avverkats 4 hektar skog här förra veckan och nu ska den till massafabriker.

EFIT
Kl 15 – Jag är i sommarstugan deras nu för att hämta släpvagnen som var mitt egentliga ärende. Tänkte ta röja lite till här hemma i morgon (källaren) och för första gången någonsin leta mig till den stora återvinningsanläggningen strax utanför stan. Det är väl 3st tv, några datorskärmar och dubbelt så många kartonger som de varit i samt all rackars cellplast/frigolit. Nån kartong är visst från när jag köpte första parabolen (120cm) för Astrasatelliten -93 eller nått :D Storsamlare jag? :blush: Nääädå :p

EFIT
Kl 16 – Men det börjar kännas jobbigt igen efter varit igång så jag passar på ta det lilla lugna en halvtimme eller så.

EFIT
Kl 17 – På väg till en kompis på cykeln då jag inte orkade ta med släpet eller koppla loss det iom jag ska använda det i morgon. Genar lite över Foppabanan..

EFIT
Kl 18 – Där var ingen hemma och de har tydligen grävt upp hela huset sen jag var där på midsommar! Så, jag satte mig i solen och solade en halvtimme innan de dök upp (hade kollat att de var på gång).

EFIT
Kl 19 – Sonen i huset hade varit och fiskat igår kväll och nu tar de bort skinnet från massor med abborrar. Sen ska de stekas visst och så potatis till. Det tackade jag ju inte nej till :yummy:

EFIT
Kl 20 – Så har vi ätit klart sen ett tag men vi sitter ute på den glasade altanen deras och bara surrar om det ena och det andra.

EFIT
Kl 21 – Efter detta så bjöds det på kaffe med dopp också.. och eftersom det mulnat på så började det bli rätt så mörkt så det blev tal om skjutsa hem mig så får jag hämta cykeln sedan.

EFIT
Kl 22 – Dags åka hemåt strax, ganska så mörkt ute men månen skiner ju upp litegranna.

EFIT
Kl 23 – Så är jag hemma igen! Står och funderar på vad jag ska fylla den köksbänk jag städat tidigare idag (var ju på tiden!)

EFIT
Kl 24 – Sista bilden, klockan är på tolvslaget!

Det får bli den sista bilden. Vi ses nästa EFIT som är söndagen den 22 augusti, nästan 3 veckor till dess alltså!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

3 472 visningar

Mer detta datum andra år..

30 reaktioner till “EFIT 2 augusti 2010”

  1. Fy bubblan att ha det så med värk. Jag har också haft värk men just nacken, vad gör man om man inte orkar hålla huvudet uppe? :( Krya på sig.

    Önskar en bra dag. Du kan väl hålla tummen för mig halv 10 – halv 12. Jag skall nämligen göra något av det värsta jag vet. :(

    /Tina

  2. Hej hej!

    Inne och kikar på dina EFIT bilder.

    Vilken fin liten frukost bricka! Ser framemot dina matbilder! :D

    // KRAM

  3. Wow, vilken frukost! Behövs efter en så’n brokig natt med massa vaknande! Stackare! Styrkekraaam!
    Tack för att du ändrade för mig på EFIT sidan! Du är snäll du! Kan du skicka lite sol hit oxå?

  4. Man skulle kunna tro att du var en tonåring som vänt på dygnet =)
    Skämt å sido jag hoppas att nacken blir bättre och att du får sova ordentligt.

    Snart kan du se starten på min dag!

    kram

  5. mmmmmmm -vilken härlig frukost……..
    vår reklam damp ner nu precis…..hahaha.

    ha en fortsatt fin dag
    Madde

  6. Vilken frukost :) Här har solen nu kommit fram och synd att den inte kom tidigare för då hade det blivit frukost ute. Javisst är det kul att jag är igång igen, känns riktigt bra måste jag säga. :)

  7. Huff da, så kjedelig å ikke få sove skikkelig! Håper nakken gir seg snart.

    Frokosten din ble jeg skikkelig misunnelig på, den så utrolig god ut. Mer enn min skål med havregryn du…

    Flotte bilder fra turen din, heldigere med været du enn vi er her ihvertfall:)

    Kommer innom igjen senere:)

  8. Usch, jobbigt när man inte kan sova ordentligt… Vet hur det är… Oj, mäktiga höjder det där, och fantastisk vackert!!! Ja, man skulle ju kanske bo däruppe i norr, även om vi har Kilsbergen här, som också är ganska häftiga… :P Men inte i närheten av de bergen däruppe hos dig…

    Haha ja, Facebook är ju livsfarligt, man blir verkligen fast!!!

  9. Oj, vilken fin frukost! :)

    Vilka vyer. Helt underbara bilder. Så olikt där jag bor. Här är fint på ett annat sätt. :)

    /T

  10. Ditt sovmönster är ju rent åt helv….

    Jag tror jag joinar din nackont-klubb i dag. Har fått mig en sträckning i ena sidan efter gårdagens skruvande i takhöjd. Jag ska inte klaga det kommer ju att gå över inom några dagar till skillnad från din skada. Måste bara svensk-gnälla lite.

  11. SV: skönt med fler som förstår sig på festande! :D
    den där nacken låter ju inget vidare! vad har hänt med den?

    Fast jag har börjat tackla av ;)
    Det som hänt med den är detta. (6½år sedan nu..)
  12. Blåååser på nakken din, kjedelig at den aldri lar deg være i fred!!! Håper den blir bedre fort!!!
    Her har vi strålende solskinn og jeg har hatt det såpass travelt i dag, at jeg hoppet av efit`en i dag. Men neste gang :wink:

    Herlig disse fjellbildene din!!! Sikkert lurt å ikke bare sitte stille selv om nakken er vond, gå turer er medisin for det meste det!! Kjedelig når det aldri blir bra. Kan jo ikke si jeg vet hvordan du har det, men jeg sliter fremdeles med albuen og venter på operasjon nr 4 *urk*

    Fortsatt strålende dag kludden!!

    Klem :heart:

  13. Kul kort du bjuder på när du skuttar runt på berget;-)) Ser ju ut att varit en rätt okey dag, även om huvudet/nacken krånglat!

  14. Takk for trevlig hilsen da jeg var hos datteren :heart:
    Føler med deg nakken og dårlig søvn :rose:
    Så mysig din frokost ser ut, vakkert med de gule blomstene.
    Me love, 1000 – 1600 bilder!!
    Er det ikke mumsemat når man tager hva man haver……. Godt :yummy:
    Ha det fortsatt herlig på din semester!

    Klem

  15. Så otroligt vackra natrubilder på din EFIT måste jag säga, jag skulle ju inte ha nåt emot att bo sådär…

  16. Å, jag missade Efit *igen*.
    Nåja. Gårdagens var mest packa, jobba, stressa och så från början igen. :)

    Nu drar jag på läger! Ha det gott!

  17. jadu, det där med nacken kan man ju klara sig utan! usch. min spökar också, men tack o lov funkar jag normalt för det mesta iaf =) men även mina problem kan komma från en bilolycka. ett skit det där =(

  18. för att ha ont i nacken har du massor av spring i benen :-)
    jag hade varit halvdöd efter en sak du gjorde på din dag
    det ÄR ok att bara slappa i solstolen …

  19. Kul att se dagen! :-) Bra att du lyssnar på kroppen och tar det lugnt när det blir för mycket… Man ska vara rädd om kroppen så klart.. :-)

  20. Började att efit:a i måndags men kom av mig.
    Kul att se din dag, men att du ska hålla på att hoppa så där efter dina klättringar, får ont i magen bara av att se bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php