Jag brassar på!

Ja, med värme i vedpannan!

Iofs är det varmt nu på morgonen mot tidigare dagar denna vecka med hela 15 grader. Tidigare har det ju bara vara några grader nån dag (typ 5-6). Men då har ju solen kommit fram varje dag och det har ju värmt upp det hela tillräckligt.

Men idag så har det regnat en skvätt under natten, detta i kombination med att tempen är lägre så känns det kallare och ruggigare så jag har fått peta in lite ved i pannan.

Igår var det fredag och jag somnade ju sött i soffan som så många gånger förr nån gång efter 21:30 iaf.. vaknade strax innan kl 01 då jag kröp ner och vaknade sedan 05:30 där jag sen låg och vred på mig bara en timme :)

Upp sen för elda, koka kaffe och fixa några mackor med korvskivor på. Nu ligger jag och kikar på Tidsresenärerna som är i Irland och letar ett slott på en kulle.

Funderar lite på om nått tips om olika apps till Android kan vara nått att skriva nått om med på sidan..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 103 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Jag brassar på!”

  1. Ja hösten är nog på intåg – härligt! Däremot ser jag inte fram emot hur vi ska lösa vår hall, liten hall många ungar är ingen bra kombination tror jag bestämt ;)

    Ja jag tycker absolut du borde skaffa en systemare – sååå mycket roligare!
    Önskar en trevlig lördag!

  2. Vi har vissa tidpunkter under dagen som solen skiner och är glad. Annars är det verkligen höst, mulet och blåsigt.. hua.. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php