Sep 01 ons 2010

Tappad remskiva

09:48 i kategorin Moblog

image

En på kontoret fick lämna bilen längs vägen till jobbet i morse. Bilen hade bara hostat till och småskrammlat lite och sen dött.. Han lyckades rulla av E4 mitt inne i stan och fick sen ringa efter skjuts av en annan på kontoret.

Men så 1 timme senare gjorde han och jag en liten utryckning efter åkt och lånat en domkraft av kompisen K som hade firman intill. Sen var det ju bara skruva bort nån plastkåpa och med lite milt våld var remskivan och multiremmen på sin plats igen.. tur man är säker :roll:

Annars så händer inte mycket här, därför jag inget skrivit. Blött och eländigt har det varit sen söndagen med men nu idag är det strålande fint. Tänkte jag skulle se till att få ner veden i källaren som ännu ligger på altanen. Har ju halva ”vedskjulet” också jag kan kasta ner då jag ingen ved alls kört hem i år så det kommer bli lite eldrift i vinter. Måste ju se till så Vattenfall har råd betala ut några bonusar till höjdarna :D

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

3 kommentarer till “Tappad remskiva”

 1. Majsanskrev den 01 Sep 2010 @ 13:06

  Så ni fick i alla fall ordning på det där med remskivan till slut?

  Ta det nu lugnt med veden så Du inte förstör ryggen/nacken.

  KRAM

 2. thileskrev den 01 Sep 2010 @ 15:31

  Du fikser det meste du, Handymann :wow:
  Har regnet her , idag er det strålende sol 8)
  Klem

 3. Buddaskrev den 01 Sep 2010 @ 19:16

  Så du kan med bilar _också_?

  Du får inte driva med ´mitt´ lag. Haha.

css.php