Tappad remskiva

image

En på kontoret fick lämna bilen längs vägen till jobbet i morse. Bilen hade bara hostat till och småskrammlat lite och sen dött.. Han lyckades rulla av E4 mitt inne i stan och fick sen ringa efter skjuts av en annan på kontoret.

Men så 1 timme senare gjorde han och jag en liten utryckning efter åkt och lånat en domkraft av kompisen K som hade firman intill. Sen var det ju bara skruva bort nån plastkåpa och med lite milt våld var remskivan och multiremmen på sin plats igen.. tur man är säker :roll:

Annars så händer inte mycket här, därför jag inget skrivit. Blött och eländigt har det varit sen söndagen med men nu idag är det strålande fint. Tänkte jag skulle se till att få ner veden i källaren som ännu ligger på altanen. Har ju halva ”vedskjulet” också jag kan kasta ner då jag ingen ved alls kört hem i år så det kommer bli lite eldrift i vinter. Måste ju se till så Vattenfall har råd betala ut några bonusar till höjdarna :D

Signatur
DiceSlumpat inlägg

789 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Tappad remskiva”

  1. Så ni fick i alla fall ordning på det där med remskivan till slut?

    Ta det nu lugnt med veden så Du inte förstör ryggen/nacken.

    KRAM

  2. Du fikser det meste du, Handymann :wow:
    Har regnet her , idag er det strålende sol 8)
    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php