Skuleskogen – Entré Syd

SkuleskogenEfter vaknat redan kl 6 i morse (eftersom jag somnade så tidigt som kl 22) så ringde jag och surrade med mamma vid halv 10-tiden efter frukost nummer 2 och det blev tal om att det kanske var invigning av 3é och den sista av de nya Entré-portarna eller vad man ska kalla dem..

Efter en snabb koll på datorn medans vi pratade så såg jag det var kl 11. Bara snabba på då om jag skulle hämta upp dem och köra lite över 4 mil då. Väl där så talade landshövdingen och de hade ett flertal guider man kunde följa och då upp mot Slåttdalsskrevan jag visat på bild förut. Den skrevan ligger väl mitt mellan de båda entrérna Nord och Syd nu då men finns ju också den nya vid namn Väst också som ligger närmare E4 och som hade sin invigning ifjol.

Men promenaden upp (som startade kanske kl 11:30) tog sin lilla tid då det skulle talas om lavar, skalbaggar, klapperstensfält och jag vet inte vad.. sträckan att gå var ju lite över 4km också, kanske 4,5km och som mest uppåt hela tiden. Men där upp så var det lika vackert som alltid men denna gång låg höstdimman vacker över havet kan man säga som bilden ovan visar (den är klickbar också). När klockan var 13:30 så sade jag till att jag avviker från gruppen och satte fart ensam ner mot själva entrén igen då jag lämnat mamma&pappa där och traskade på mot bilen men där var inte föräldrarna utan de satt nere vid havet och Kälviken som den heter och hade ätit kolbullar och druckit kaffe och jag fick mig lite jag med. Inte alls fel med kolbullar igen!

Några foton från dagen.. den lite arbetsamma dagen då det blev en heldag eftersom jag inte var hemma förrän klockan nästan var halv 5!

Se foton:

[mygal=101009]

Ska se om jag kan få in lite texter till dem också men jag ska göra mig klar för sticka på hockeyn ikväll med.

Edit kl 07: Har lagt in texter nu på nästan alla foton..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

18 072 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Skuleskogen – Entré Syd”

  1. Vakre bilder som alltid. Mye bra natur der du bor :wink:
    Så mange stener!
    Namis bilder med mat ja, bra Micke :yummy:
    Ha det spennende med hockey!

    God lørdagskveld. :)

  2. WOW! Vilka underbara bilder! Ser ut att ha varit en fantastisk dag!! Men Du.. bild 16 … visst känner jag igen mig där? :roll:

    INTE ALLS! :p
    Men nån gång kanske.. ;)
  3. Det är verkligen vacker där vid Slåttdalsskrevan, och på vägen dit också:-) Får ta och försöka få med mig faderskapet på en vandring från Käl nästa sommar då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php