Frostigt uppvaknande

Ja, det blev till att skrapa bilrutan för första gången i morse. Hade ju mamma&pappas bil hemma sen igår då jag hade lämnat jobbarbilen hos dem. Tog ju ledigt tor-fre och åkte ju dit och jobbade hela dagen igår så jag tog deras bil hem då jag skulle över stan osv på hemvägen och jag kör ju ogärna med jobbilen då eftersom det inte var på arbetstid även om jag fått ”lov” ta den till dem.. Hur som helst så blev det ju rutskrapande då i morse för första gången i höst!

(men det har ju varit nån tidigare frostnatt men den har ju dieselvärmaren i jobbarbilen fixat :p )

Men det var ju en fin och kall morgon med -7°

Fint och kallt

Väl där hos mamma&pappa igen så skruvade jag dit några pluggar jag skaffat igår och sen körde vi på elementvattnet till de 3 elementen som varit bortkopplade sen igår då vi att upp över 20m nya rör längs en vägg och klättrandet igår var lite av det här slaget som detta 4år gamla inlägg visade.. upp och ner och klättra och så.

Rörkopplingar

Efter luftat elementen sen idag då så var vi som klar för denna gången och vi får se hur saker och ting fungerar nu. Hade funnits ett lite knäppande/surrande i ett av rören förut så vi kopplade om det från ett annat håll kan man säga. Lite beroende på de matar elementvatten till en annan byggnad med.

Ute var det fortfarande kallt så jag körde igång dieselvärmaren på bilen så slapp jag skrapa rutan, ja varmt fick jag ju också :)

Frostigt

Ingen snö här hos oss ännu utan lite frostigt ute på marken bara.. kanonfint ute!

Fin oktoberdag utan snö

Ja, det var härligt frostigt i gräset på lägdan med där solen sken..

Frost på lägdan

Nu ska jag se till få mig nån lunch här..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

984 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Frostigt uppvaknande”

  1. Vakre høstbilder, Micke.
    Brrr…- 7 grader. Her ligger det på rundt 0, men snøen kom i natt, og ligger fremdeles :kram:

  2. -5 grader här imorse, brrrrr vad kallt!

    Ett av de tillval vi gjort är stödben bak, men enl säljaren och andra som vet funkar det utan också på just den bilen vi valt!
    Men guuu va jag längtar, må vintern gå snabbt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php