Nyårsaftonen 2010

Ett nyårsfirande som började i slalombacken och slutade hos syrran&svågern och i säng kom vi inte (jag iaf) förrän strax före kl 04.

Men det började i backen och syrran hade sagt nått om åka dit (ligger15km söderut för mig) runt 11-tiden så jag kunde ju komma lite senare då jag inte tänkt åka pga av nackstrulet och mer i ”halvtid” då det skulle fikas och grillas korv osv. Men, de höll som bäst på med packa ur skidorna i bilden när jag svängde in där på parkeringen bredvid dem.

[mygal=110101_1]

Sen hem för duscha och klä om och sen till syrran&co för nyårsfirande där och där alla var delaktiga i maten osv. Lättsammare göra så än nån ska göra allt. Där var det sagt innan att det var glitter & glamour som gällde och det fick jag veta i backen.. Gällde hitta nått som glittrade då och fann en skjorta iaf samt en silvrig slips :)

..och en guldhatt fick jag väl där.

Nyårsfirande!

Men så körde vi igång och här kommer ett gäng bilder från de nästan 11 timmarna vi var igång..

[mygal=110101_2]

Men så strax före kl 04 så gav jag upp och kröp ner i sängen, sängen som tillhörde mellansonen deras som fick sova på soffan istället. Det är morbrorkärlek det eller så var det för att syrran sade till honom :p

Ett jättetrevligt nyårsfirande detta och jag är förvånade jag orkade vara igång hela tiden men jag tog det lilla lugna och idag nyårdagen så klev jag väl inte upp förrän närmare kl 11 och efter ”frukost” vid 12-tiden så gick vi en sväng runt några kvarter där och sen film på tvn och inte hemma förrän efter 16:30.

Tack så mycket från mig alla ni där i det bruna huset på H***backen!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

18 550 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Nyårsaftonen 2010”

  1. WOW! Vilken nyårsafton/natt! Det ser ut som om ni verkligen hade roligt! Härliga bilder!

    God fortsättning!

    Kram till Dig och familjen

  2. Godt nytt år vennen :cute:
    Morro med gode venner og festlige lag!! Kjempekoselige bilder, alltid flink til å huske å knipse bilder du!!

    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php