Jag kom av mig lite nu..

När den sedan ett halvår beställda resan till solen, värmen samt båtturen och tempelbesöken ställts in.. :(

Men anslutningsresa är ju bokad för avresa från Arlanda (denna med SJ så de är ju inte knutna ihop eller hur man ska säga), saker beställda taxfree osv.. det är inte bara att ”inte åka” och tro allt bara ska orda sig och alla pengar så dyka upp hos mig igen. Jag har ju tagit semesterledigt också och fixat lite annat så det känns lite sådär nu.

Har suttit flera timmar idag och sökt andra resor, göra annat en del av tiden och det är svårt hitta nått som stämmer med den ledighet som nu är bokad och de resor till-/från som redan finns.

Men det är bara gilla läget! :P :tada:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 211 visningar

Mer detta datum andra år..

13 reaktioner till “Jag kom av mig lite nu..”

  1. ååå, vad jag har tänkt på dig! Jag lider verkligen med dig!
    SKit också!
    Jag hoppas verkligen du hittar något annat kul, men jag förstår att det inte är så lätt.

    stor kram på dig! :rose: :rose: :rose:

  2. Virkelig kjedelig :ouch: Men hva kan man nå gjøre??

    Håper det er mulig å få igjen alle pengene til slutt!! Men som du sier, så blir det nok litt strev :-|

    Tenker på deg kludden, håper du finner en reise…..du trenger litt solskinn nå :cute:

    Klem :redheart:

  3. Nä fy vad jag lider med dig!! :sad: Antar att resa försäkringen bara täcker själva resan (& säkert inte hela den heller)så jag natar att det är flera tusen som bara gått upp i rök på ingenting :sad:
    Jag HOPPAS dock att ni på någotvis kan få ersättning…kanske via nån allrisk försäkring eller hemförsäkring eller nåt? Ibland kan det faktiskt löna sig att kolla igenom vad man har för försäkringar & vad de täcker!
    När vi hade inbrott i vår bil så var sj.risken på bilförskringen så jädra hög, så det inte hade lönat sig att lösa den…men vi hade en allrisk försäkring som självrisken inte alls var så hög på & täckte kostnaderna,så det löste sig iaf=) (Kan tillägga att bilen var olåst… :ouch:)
    Hoppas du även kan lyckas hitta en sista minuten resa till något annat resmål, så ni kommer iväg!!
    kram

  4. Trist att inte resan blev av.
    Spec, när man sett framemot den under hela långa och mörka vintern.

    // :kram:

  5. Ja, verkligen trist att det skulle bli så här just där, särskilt när du ju har tagit ledigt och allt. Svårt förstås att hitta en ny resa med så kort varsel, men hoppas att du kan hitta på något kul ändå.

  6. Det var riktigt mkt otur men samtidigt vill man ju inte åka till ett resmål med så mkt stökigheter i landet. Hoppas det ordnar sig med en ny resa. NY? ;)

  7. Välkommen till Motala vi kan hysa in dej här ett par dagar :wink:.Är sååå glad du inte är där nu så vi ska vara oroliga för dej
    KRAM!!! :rose:

  8. Usch vad trist men känns det inte lite skönt ändå att slippa åka till alla dessa oroligheter? Själv skulle jag nog dra en lättnadens suck men sen.. när man dragit den och sitter där med alla andra bokningar och planeringar som går i stöpet. Hm nä då skulle jag nog bli lite frustrerad och nog en bit irriterad ;)

    Hoppas ni får pengarna tillbaks snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php