Vinter i parken

..och parken som då är Nationalparken i Höga Kusten och Entré Väst som detta ställe kallas.

Efter tittat till mamma&pappa lite tidigt denna soliga och fina söndagsförmiddag så bestämdes det vi skulle åka några mil dit och fika packades med.

Sen grävdes grillplatsen fram och även en bänk med tillhörande bord att fika vid.

[mygal=110320]

Inte klokt vad snö det var!
Nog för jag vet vi har en del snö kvar men det märktes ju extra mycket där ute i skogen. Men det blev en härlig och trevlig söndag detta i en massa solsken.

Men nått korvgrillande blev det ju inte då den glömdes hemma, men jag fick ju som ni ser en inte alltför dålig söndagsmiddag med mammas älgköttfärsbiffar.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

10 344 visningar

Mer detta datum andra år..

17 reaktioner till “Vinter i parken”

  1. Underbart konstverk! Härliga färger och speglas fint i snön.. Ni har en hel del snö där uppe i norr jaa.. Här nere mer i söder är det nästan inget alls. Bara lite snöhögar här och var och nu hoppas vi på att det inte kommer någon mer snö… :-)
    Ser ut som ni haft det härligt i solen och snön!
    Kram

  2. Vilka underbara bilder, ser rätt kul ut med fikat på bordet och all snö, och jag gillade verkligen effekten av konstverket med regnbågens färger :)

  3. Underbar header :rose:
    Din mammas mat – åh, hva hun er god :yummy: :rose:
    Bilde 8 er bare helt utrolig koselig.
    Herlige solige bilder, men nu vil vi ikke ha mer snø, vel Micke?

    Klem og ha en bra uke!

  4. Skulegrottan var ett målsnöre när man åkte från Stockholm till mormor & morfar i Ö-vik när man var barn. Då var det inte så långt kvar till man var framme.

    För några år sedan klättrade jag upp till den och oj så liten den var, den som enligt sägnen innehöll en skattgömma. Och du… jag tror det är en skröna :wink:

  5. Det var väldans mad mycket snö, lyckostar :)
    Det såg ut som om ni hade en väldans trevlig dag.

    Ha det gott, kram

    PS! Kommer det några nya datum till EFIT snart?

  6. Så fantastisk fine bilder kludden :cute:
    Det bildet av bordet med koppen er jo bare kult da, men nå er jo Lena LITT lei av snøen da :wink:
    Har sittet i solveggen å skaffet meg noen flere fregner i dag, 20 hete i solveggen DET digger jeg!!!

    Må jo bare si at jeg digger layouten din, herlig med farger nå som det snart er vår!!!

    Smask :heart:

  7. Oj då så mkt snö har vi inte sett här på ett bra tag nu. Tack och lov längtar så efter värme nu. Vi har vart sjuka halva vintern här och det är inge skoj!

    Sv: ja jag har haft lite svårt att rota mig men nu skall väl det vara löst hoppas jag. Har försökt få tag i alla min länkar också vilket inte lyckats så bra men jag är på g!

  8. Härliga bilder. Den andra bilden såg kul ut. :p

    Jag fotade inte på några personer, det var bara Jonas och lilla Amanda som fastnade på bild.

  9. Alltså. NI har ju den vintern som jag vill ha! Mycket snö, sol, dvs underbara norrlänska vårvintern. Vilka härliga bilder!

    Jämför det med typ 10 cm snö, varvat med vindbyar på 35-40 m/s. I gårkväll syntes inte bilarna på parkeringen för vinden och snön som yrde runtomkring. Toppa det med ordentligt mycket fukt i luften. U´ll freeze u´re buts off, lovar garanterat. Och det ska komma mer snö, för att sedan avsluta veckan med regnstorm. Så har de pågått de senaste veckorna. Vet du hur mycket is som bildas av denna karusell? Kanske därför som det heter Island… who knows? :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php