Se vad jag..

Se vad jag nästan slog till med idag.. :p
Men den stod på vinterdäcken en fredag och det går ju inte.. så jag kom billigt undan :D

Volvo V70

Edit: På bilden här ovan tycker jag bilen är i 2 färger.. som om hela framdelen (skärmar & huven) är i en annan färg. Mysko!

Såg väldigt fin ut trots den gått 19 700mil. Är en 2004 fast uttagen 2003.. luddigt sånt där! En pyttebuckla kunde jag se under listen på passagerardörren fram som bilden nedan visar (den ovan visar vart) men inget man som såg/tänkte på. Färgen är lite guld/gul eller hur man ska säga..metallic iaf är den och såg väldigt fint överallt. Är den ”lilla” motorn på 140hk men det ska man väl klara sig med? Nån med den motorn eller den större på 170hk av er som läser?

Pyttebuckla

Alla surrar om att jag ska köpa en som gått mindre.. men då blir den ju flera 10 000-tals kronor dyrare och det händer ju att jag inte kör bilen på en vecka och med mina 400mil/år så kommer den ju bara ha gått 24 000mil om 10år.. ja , ni fattar va!? Jag kan knappast köra slut på en bil om man säger så.

Prislappen..

Är på en bilaffär detta och jag får väl se till åka dit och ”skambju” lite men det är ju inte min starka sida direkt.. Meeeeen, men pengarna i handen så kanske de kommer på andra tankar. Vad vet jag vad som händer om jag drar till med 82papp.. :p

Jag hade ju tänkt koppla den till den här som syns här under, men med vinterdäck nu så går det ju inte och tajt med tid och allt det övriga som sådana där saker som att betala :D

Stoooort släp!

Annars så satt jag här till lunch som jag visat från mobilen tidigare..

Lunchutsikten

Nu ikväll kan jag ju utan större protester se Så ska det låta då.. och sjunga högt och falskt :upsidedown: Sen misstänker jag det blir en tidigt kväll av vissa orsaker. :upsidedown:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 236 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Se vad jag..”

  1. Fin bil, du er stor gutt og kjøper den bilen du liker !!!! Good luck :wink: KOS deg i helgen og nyt finværet!!! Her sitter jeg selv litt ”julerød” etter en laaaaang dag ute i går :cute:

    Klem

  2. Det kan vara så att bilen är krockad – därav olika färger på lacken. De brukar ha svårt att få samma färg vid omlackning..

    Hur som haver så såg ju bilen fin ut. Lycka till med bilköpet!

    Rackarns vad du skrivit de senaste dagarna, nu måste jag ju läsa ikapp. Verkar hända en hel del hos dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php