87-milatrippen

[inspic=2381,right,fullscreen,thumb]Efter grejat med fraktsedlar och 5 kartonger som skulle skickas till vår sydligaste storstad så säger de på jobbet (klockan var då åtta) att:

– Kan du åka till Tärnaby nu?

Haha, klart jag kunde och jag var den enda som kunde med så det var bara sätta sig i bilen och susa uppöver. Kul göra sådana där ”utflykter” ibland utanför sitt ordinarie ”område”. Har ju varit dit på jobb förr men är minst 15 år sedan så det är kul se vissa orter igen så att säga.

Efter ett par pisspauser längs vägen och lunchmat på Hotell Toppen i Storuman så var jag framme där strax före klockan 14 och jobbet tog inte så lång tid då jag bara skulle byta en sak som knappt satt fast..

Så, när klockan var strax efter halv 3 på eftermiddagen så stannade jag mitt i byn och tog fotot på kyrkan och 3-4st över sjön söderut och sen satte jag kurs hemåt igen. Alla övriga foton är knäppt ”i farten” genom bilfönstret.

Till foton:

[mygal=110514]

Hemma lagomt till Ulrikas favoritprogram, dvs Så ska det låta :roll: Missade ju Sverigematchen på tvn också som gick så tidigt som kl 16 men hade koll på den via hockeyappen i mobilen.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

8 146 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “87-milatrippen”

  1. Fantastiska bilder! Men som Du säger.. det ser kallt ut och i maj vill vi ju ha snöfritt. Man måste nästan vara född där uppe för att klara så lång vinter..

    Kram :rose:

  2. Tenk, Ingemars hjemmestad. Verdens beste slålomkjører, stor fan av meg.
    Imponerente bilder.

    Ha en bra lørdag.
    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php