Bättrar på minnet lite..

Hon ska åka flotte!Ja, jag bättrar bara på minnet nu efter en natts sömn till en viss person :)

Man vet ju aldrig hur det är så här när hon sovit på saken efter skrivit detta i en kommentar men nu vet hon ju vad jag tycker och kommer komma ihåg det hela :wink:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 358 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “Bättrar på minnet lite..”

  1. Hoppas du får med henne :) Att åka flottur är fantastiskt. Min kusin har flotte vid vår stuga och det är juvligt att segla fram på älven..

    Micke, vad menar du med en installation själv? Som helt grön med wordpress… innan har jag bara knappat htmlkoder med css… kan jag googla ngn nödvändig information?

    Det är en fantastiskt fin stuga ni har. Området är ju ”nästan” som mina barndomssommrar. Vi har ju stugan på en ö i faxälven och den har gått i arv sedan farfars tid. Han köpte den 1943 och jag har varit där sedan jag föddes. Jag döptes där och förra året gifte vi oss där på ön. Nu gäller det att mina flickor får fotfäste så att ön får leva vidare.

    Exploderat grönska ja, hoppsan, ett samtal till kusinen om att be om hjälp med gräsmattan är nog lägligt då…

  2. Haha :D Här ser man att det gäller att passa sig för vad man skriver i kommentarerna. ;) Nej, men det blir säkert jättekul! Flottar är skoj!

  3. Jonas – ja, man ska inte kommentera en försommarlördagskväll när man känner sig bubbelglad och stursk. Helt klart. :-D
    Och nä… inget som befinner sig *i* vatten är skoj. 8-O

  4. Ja, du har ju inte bara friskat upp minnet… Nu har du även en massa vittnen. Så hon måste ju leva upp till bevis nu! ;)

    Och har man respekt för vatten ( djupt ) så finns det flytvästar! Jag tycker inte själv om att vistas på djupt vatten, inte ens på badhuset. Då vill jag gärna ha nära till kanten, så jag har något att hålla mig i.

    // :kram:

  5. Anna – hehe. Ja, nu kommer jag väl inte undan. :wink:
    Hos mig är det nog inte fråga om respekt, snarare skräck. Och utan flytväst åker jag inte en meter. :-)

  6. Micke – jag vet att jag aldrig behöver bli skräckslagen med dig, det är jag inte orolig för. Du skulle aldrig pusha mig till det. :blush: :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php