Härlig avslutning..

..på dagen!
Ja, hela dagen har varit kanonfin/bra då det har varit varmt som tusan och var 27-28 grader inne i stan och ett par grader kallare där jag bor (brukar skilja så jämt) och hemma var jag en stund innan jag normalt slutar.

Härligt i solen

Så jag satte mig i solen och ja.. solade och drack vatten. Men så blev det kolsvart nästan och en svag härlig vind drog in. Då åkte jag mot stugan för att ev. fara lasta släpvagnen full en gång till men jag hann inte halvvägs (det är 15km att åka) förrän solen sken som aldrig förr igen.

Väl där så blev jag skickad upp till syrrans stuga för hämta kaffe och då traskade en häst förbi..

Häst!

Det var bara att ta det lilla lugna då igen och titta på grabbarna (2 av dem då en inte åkte då han kraschat på vattenskidorna dagen innan och kände av nacken) som åkte vattenskidor. Sen skulle båda åka så jag fick frågan om jag ville/kunde köra båten och det går ju bra :yummy: :upsidedown:

Vattenskidåkning

Vattenskidor på sjön..

Tränar hoppstart med en skida

Här ovan på sista bilden tränas det hoppstart från flytbryggan med en skida.

Grabben (äldsten..) med nackkänningen han hoppade med sin nya bil han.

Hoppar med bilen

Här fick jag inte alls slutartiden att hänga med på gamm’kameran min så det blev tyvärr lite suddigt. Men så gör den lilla elbilen 60 knyck eller var det 70!

Sån här liten sak är det:

Radiostyrd bil

Vi höll oss annars uppe på land idag och en bit från vattnet med och det blev mat/fika/korvgrillning :)

Mysigt vid elden.

Sen då vid 21-tiden så blev det så här fint efter solen gått ner bakom bergen.

Solen bakom bergen

Men vi satt där ännu.. varmt och jag hade ju bara shorts och t-shirts och det var härligt utan massa flygfän! Men så vid 22-tiden så började jag leta mig hemöver. Så kan man få en torsdag i slutet av juli 2011 att gå med. :)

Signatur
DiceSlumpat inlägg

976 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Härlig avslutning..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php