Nu igen!

Ja, så här såg det ut i förmiddags när jag startade den stationära datorn. Den jag har det mesta på kan man säga. Men den gick igång och jag satt och kollade vad som eventuellt skulle behövas sparas där ifall jag måste blåsa den helt, dvs återställa den som den var som ny. Inte ofta jag behövt göra det med nån dator.

Startar inte

Annars så roade jag mig med ändra massa klockor.. det vara alla kamerorna, klockradio och som bilden visar här under tiduret som sköter shunten och värmen från tankarna. Den är inställd så att den ser till att skicka ut lite ”svalare” vatten mellan kl 22 och 04 då man oftast sover :p

Eftersom den skulle ”backas” så bröt jag strömmen men fick även plocka loss det batteri som sitter där som backup istället för att vrida det runt 14 varv. Det är ju 2×12 timmar och 7 dagar eftersom det är ett veckour och varje ”pigg” motsvarar då 2 timmar.

Ändrar tid

Sen såg jag mamma ringt så jag ringde upp och hon undrade om jag kunde komma ut till dem och gräva lite. Så jag åkte ganska så omgående då och var väl där strax före halv ett och grävandet i skogen med grävmaskinen nedanför gamla huset tog väl ett par timmar det och så efter detta så bytte jag till vinterdäck på bilen då jag tyckte det var dags :p

Signatur
DiceSlumpat inlägg

965 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Nu igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php