Felucca en fredag

Vi är fortfarande inne på fredag 10 februari då det gäller vår Egyptenresa. Nu har vi kommit tillbaka från Höga dammen och Obelisken och fått oss en lunch samt lite ”sol-tid” efteråt men så kl. 13:30 är det dags för en felucca-segling på Nilen. Feluccan är ju den typiska segelbåtstyp som har använts på Nilen länge, länge..

Det blev en sväng över till andra sidan Nilen och så uppströms lite innan vi kryssade lite tillbaka och förbi där vi låg med ”kryssningsbåten” för att sedan åka tillbaka till den och ta oss i land strax framför.

[mygal=120210_3]

Sen blev det en ganska så lugn kväll (men högljudd!) då vissa bokat en resa till Abu Simbul-templet (kostade nästan 100 Euro/st) med och då skulle de iväg ”mitt i natta” kan man säga men vi som var kvar på båten istället vi tog en motorbåtstur (+ mycket annat) på Nilen följande dag..

Klockan 21 vad det iaf. dags för en Nubisk show och det lät vääääldigt mycket!

[mygal=120210_4]

Nån var tvungen :roll: upp och dansa som ni ser men jag höll mig i bakgrunden med det som sista bilden visar.. :p

Signatur
DiceSlumpat inlägg

8 638 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Felucca en fredag”

  1. Åhhh……så deilig ut!! Synes jeg kjenner roen det må være på denne båten :cute:
    MEN ser jo en Barcatrøye der også *smiler* :redheart:

    Synes det er pussig å se på disse stramme lokale karene, de er annerledes enn oss og en får virkelig følelsen av at dere har vært laaangt unna :)

    Nydelige bilder som vanlig, varmer enn kald Lenamor på en grå mandag!!

    :kram:

  2. Jag hade ju inte så mycket val än att ”tvunget” upp och dansa :-D jag blev ju uppdragen på golvet av nubierna och huvudpersonen var ju mannen i den härliga klädnaden… eller brist på kläder ;) Men skoj var det :rose:

  3. Vet du hvor mange bilder du har tatt? Hvilken jobb du har hatt, for å legge de ut til oss! Så herlig å se. Jeg titter flere ganger :wink:

    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php