Hejdå Aswan!

..eller Assuan som staden heter på Svenska.
Vi ska nu åka tillbaka till Luxor under en och samma dag. En resa som tagit oss 4 dagar hit ska vi åka tillbaka på EN och det är söndag 12 februari 2012 jag talar om..

Vi lägger loss:

Men dagen började med frukost prick klockan 8 :)
Sen så kommer här en massa foton på vår resa och dessa 36st är fram till kl 18 på kvällen. Men vi skulle hålla på lite till.. Vi hade tokig motvind denna dag, det var så illa att de fick ”bygga upp skydd” i form av tippade solstolar som jag visar på ett av dessa foton nedan. Men annars en jättevarm dag, den varmaste hittills och säkert 30°!

[mygal=120212]

Ni som kommer ihåg schemat för dagen minns kanske det var middag kl 19:30 så det blir lite vilande innan detta och en dusch och klädbyte då man alltid såg till vara propert klädd till middagarna. Men jag hann runt lite med kameran inne på båten innan dess.

[mygal=120212_2]

Slut för idag.. 2 tempel ska avverkas nästkommande dag.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

14 969 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Hejdå Aswan!”

  1. Deilig start på dagen å kikke innom deg :wow: Jeg er igjen målløs av sine nydelige bilder!!
    Elsker at du tar bilder av alt rundt også, som de ungene som vinket, mannen som satt der og ikke brydde seg….mopeden som kjørte på land.
    Båten i seg selv så jo kjempefin ut!! Ingen fare å være på tur med den :wink:

    Som sagt, jeg koooser meg her inne altså!!!

    :kram:

  2. Har iofs inte läst allt, än. Inför resan behövde du ta många vaccinationer? Hur var det ute på byggden så att säga, eller höllt ni er mest vid hotellet. Förekom det mkt småkryp, inne & ute.
    Jättefina foton! Så mysigt att se. Vilka byggnader, hus. Så olika varandra.

  3. Ser att jag glömde lite text. Med bygden, menade jag alltså bland de boende, mellan hus och eventuella marknader och småbutiker. Försökte barn ta kontakt med turister – mkt vädjan/tiggeri, o s v. Kunde många engelska (förutom hotellpersonal & guider).

  4. Utrolig som du ( dere ) har fotat. Minner for livet, Micke :kram:
    Fantastisk morro og titte gjennom dine bilder.
    Klem, klem

  5. Den där pråmveckan var nog den lyxigaste veckan av de båda :redheart: ”All-in-clusive-veckan” var allt annat än så fantastisk.. minns jag längtade tillbaka till pråmen då…

    1. Pråm å pråm 😲😄
      Själv tänkte jag den som en Nilenkryssare..

      Men maten var mycket bättre än på hotellet veckan efter ja. Blir nog lätt lite enahanda mat på dessa med all-inclusive. Hade vi inte börjat med 1v av maten på båten hade nog tyckt den var mer än hyfsad.

      Ser på Egyptenprogram på tvn var och varannan vecka här.. visas lite blandat på 3-4 kanaler jag har.

      (Hmm.. ser att filmerna från Youtube står som privata nu. Vete sjutton vad som hänt där.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php