Mot Makadi Bay då!

..men först till flygplatsen i Hurghada för lämna av folk, lasta om packning, byta buss osv för åka till flera olika hotell med alla! Jobbigt! (och tog en faslig tid!)
Dagen den började annars tidigt då vi skulle sitta på bussen kl 7 på morgonen för avfärd. Då skulle vi ha ätit frukost först m.m.

Hejdå Nilen och Luxor! :heart:

[mygal=120214]

Kom till hotellet så vi missade rätt lunchen så det blev en lunch på en strandrestaurang och eftersom vi hade All Inclusive så var det ju bara peka och välja.
…och peka fick vi göra på de 2 fiskar vi ville äta :D De låg i en monter och vi fick gå dit och säga vilka vi ville ha eftersom vi beställde samma maträtt. Men inga foton på detta, det kom så plötsligt och vi höll som bäst på hitta lite på det stora området.

Sen klockan 17:30 så knackade de på dörren och överlämnade den där hjärtbakelsen eftersom det ju var 14 februari och Valentine. Sen gick restaurangen i samma tema, rött och vitt dit vi letade oss kl 19 och satt där en bra stund och gick sen runt lite på området innan vi var mer än nöjda kl 21.

Nu blir det Röda havet och beachen i morgon (120215) då!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 178 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Mot Makadi Bay då!”

  1. Så trevlig gest av hotellet, komma med bakelser så där liksom.. ;)

    Åter-i-gen, jättefina kort ! :D

  2. Mmm…. det var lite sorg i hjärtat när vi lämnade båten. Hur många gånger sa vi sedan… ”… om vi ändå var tillbaka på båten…”? Fast varje vecka hade sin tjusning :)

    Kram

  3. Så strålende fine bilder:) Tenk å ha seilt på Nilen – wow :)
    Hvilken hjerte kake – mums :yummy:
    Koselig med bilde av dere to sammen, og av deg, Micke :rose:

    Ha en fin onsdag.

    Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php