Onsdag i Makadi Bay

Jag fortsätter här nu med vår 2-veckorsresa i Egypten. Den första veckan var vi ju på och längs Nilen som jag skrivit om tidigare och nu har vi sen igår kommit till Makadi Bay och Röda havet då. Det är onsdag 15 februari 2012 detta inlägga handlar om och detta är ju vår första hela dag kan man säga i Makadi då klockan var nästan 15 innan vi kom hit dagen före.

Inte det bästa vädret då det blåser mer än det brukar göra. Gjorde ju att det var vågor och mer strömt i vattnet så det var lite grumligt i vattnet som går se på foton kanske eller syns nog bäst i film nummer 2 här nedan.

Men först så bekantade vi oss lite mer av alla parkerna osv när vi var klara med frukosten och sen bar det ju iväg ner till vattnet.

[mygal=120215]

Men det blåste nästan lite kallt vid havet så vi letade oss upp till en av poolerna och låg och läste samt det var någon som badade..

[mygal=120215_2]

Där låg vi väl i solen ett par timmar och sen tog vi det lilla lugna då vi skulle iväg på en havs-snorkel-tur kommande dag, torsdag. Mer om det sedan..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

3 737 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Onsdag i Makadi Bay”

  1. Heeerlig!
    Det funker jo super fint med undervannskamera, Micke. Du er en duktig fotograf :) Bra bilde av deg også, ja tenk, Micke i Røde Havet….
    Herlig med Majsan der :redheart:

  2. Fast dessa 2 filmer är med gamla (Olympus) kamera då den gav mycket bättre filmer än den nya med Full HD denna första dag.. sen gick det väl kanske lite bättre.

  3. Morro å se filmsnuttene dine!!! Herrlige bilder, som alltid :cute: Jeg lever litt på disse bildene din, drømmer meg laaaangt bort. Sitter i skrivendestund ute på verandaen og nyter sola :-p Har hatt fantastisk vær, rene sommeren…..snøen smelter i rekordfart og Lena begynner å våkne til liv igjen. Neste vinter vurdere jeg å gå i hi :roll:

    Håper tannlegetimen gikk fint, min skrekk det :blush:

    :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php