Hur mår du egentligen?

Ja, den frågan fick jag av mamma då både hon och pappa tittade hit en sväng i eftermiddag :)

Hon tyckte jag såg så eländig ut på fotot igår ute i solen. Tänk hur olika man kan känna det :D Jag mådde mer än bra där i solen och värmen och nacken var mer än bra med men kände ju som sagt av ljumskarna.

Det var väl detta som inte var helt bra, sånt brukar tyda på infektion sa alltid far-/morföräldrarna. Men jag kände mig rätt så bra i morse (fast jag känner av det lite än) och är väl bara nån överansträngning på denna gamla skröpliga kropp!

Jag tror som sagt det berodde på att jag satt på huk en hel del med tankjobbet häromdagen. På tal om detta så gav jag mig på resten idag och maskinen bara äter sig genom 3mm plåt på nolltid! Nu är hela tanken i ”molekyler” och vilket extra utrymme det blev (som om jag skulle sakna sånt..) Helt underbar grej :p

NU ska jag köpa en ny ”grej” till veckan för ge mig på nått annat i källaren..

Sen har jag sett Skellefteå på tv som fått däng/stryk/bli överkörda IGEN och det står 3-0 till Brynäs nu och det trodde jag INTE! :shock:

Sen har jag uppdaterat en lite gammal sida.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

762 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Hur mår du egentligen?”

  1. Pingback: kludd.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php