Apr 15 sön 2012

Knuffade ihop lite..

Nu fram mot kvällskröken tog jag tag i detta jag funderat på ett tag och det blev tal om det då mamma&pappa var hit igår också. Är nämligen så att sen jag fick in de två 3-sits-skinnsofforna i köket/allrummet så har det känts som det är som en smal ”korridor” bara när man kommer in genom ytterdörren.

Tidigare hade jag ju bara en soffa som stod lite snett och så en fåtölj. Vad jag gjort (ska se om jag kan länka till nån gammal bild med..) är jag tagit bort stereoracken, eller rättare sagt flyttat den lite bara för att kunna knuffa soffan som står mot fönstret mot väggen vid tvn. Innebar jag fick iväg allt 45cm och en bredare ”passage” då lilla stolen kunde ställas dit igen (himla bra för oss gamla ha nått sitta på när skor ska på :cute: )

Flyttat sofforna lite

Men på nedanstående bild syns bättre att det blivit ”bredare” och man ser det ännu bättre (och upplever det större) då man kommer in genom ytterdörren.

Här ser man det blivit bredare.

Stereon den står inte inkopplad mellan sofforna nu då jag inte orkade flytta på den. Den funkar mest som ”mera ljud” till tvn nån enstaka gång och bättre vore ju köpa nått annat och smidigare.

Annars så har jag tidigare idag (typ halv 11) varit ut på ranchen hos mamma&pappa för ta av snökättingarna från nytraktorn. Provstartade grävaren med som stått inne i det nya ”traktorskjulet” som byggdes ifjol och som inte är hundra klart. Startade som den skulle! Det kommer bli lite grävande framöver med den och kul/intressant lära sig köra en sån manick med. :p

Blev lite däckbyten med och sen skulle ma&pa bort i samma veva som syrrans äldste kom med släpvagnen de lånat och den + bilen skulle få sommardäck med. Då åkte jag..

..och gjorde en snabbtitt i stugan hos syrran&co och där låg isen tjock ännu då det dröjer 2 veckor till eller mer innan den ger med sig (normalt är 3-8 maj även om det blivit tidigare nått år).

Isen låg tjock ännu!

Men 2km därifrån i havsviken är det ingen is längre utom nått enstaka längs nån skuggsida vid stranden.

Nu fortsatt hockeytittade och HEJA Skellefteå!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

6 kommentarer till “Knuffade ihop lite..”

 1. Lakrisskrev den 15 Apr 2012 @ 21:24

  Oj med snö… ! Här har vi idag haft strålande sol och 10 plus. Jag klagar inte nu när man är nästan helt återställd igen.. :D

 2. Helenskrev den 15 Apr 2012 @ 21:38

  Alltid kul o göra om lite :)

 3. Majsanskrev den 16 Apr 2012 @ 11:36

  Is??? 8-O Här är det inte någon is, vad jag kan se 8) Lite morgonfrost på räcket på uteplatsen.. men annars.. nä :-D

 4. Annaskrev den 17 Apr 2012 @ 07:03

  Inte bara gamlingarna som behöver en stol att sitta på, när tex skor ska tas på! :P

  Kul att ändra lite. Även små ändringar / detaljer, kan göra stor skillnad.

  Skjutsade Frelle till flyget nu på morgonen. Och jisses vad det är snö kvar i skogen!

  // :kram:

 5. Mskrev den 17 Apr 2012 @ 12:03

  Hoppas mamsen blev nöjd med Du-vet-vad igår ;) Det blir eftermiddagspass på skolan också. Man sa från början att det preliminärt kunde bli jobb där idag.. och när jag bokades, trodde jag det var den bokningen.. men det var en helt ny bokning.. och tur var så träffade jag på den lärarinna som jag skall jobba med i e.m så jag kommer dit :P Det är ju bara några minuter från universitetsbiblioteket, där jag nu står… så det blir en stående lunch här.. baguett med vitlök, en banan och en kardemummabulle :P

 6. Lenaskrev den 18 Apr 2012 @ 09:15

  Følte meg ung og sprek når jeg leste det her. Jeg STÅR nemlig når jeg tar på meg skoene…..tralalala :-D
  Skulle bare innom for å sjekke når neste EFIT er, lørdag passer fint og alarmen på mobilen er satt på.

  Håper formen er fin kludden, nå skal jeg gjøre ferdig et par pakker som skal sendes avgårde :wink:

  :kram:

css.php