Apr 22 sön 2012

Slösöndagen

Idag var en söndag där jag inte gjorde mycket, annat än en sväng till föräldrarna då vi satt ute på gårdsplanen och eldade och drack kaffe direkt när jag dök upp. Lite senare så blev det smörgåstårta och jag fick ett par foton på det där rackars hackspetten de har som gör lite åverkan och plundrar maten till andra småfåglar :)

Hackat upp mera på lagården nu.Smörgåstårta a'la polarbröd.Sitter vid fågelbordet.Förser sig med mat!

Dags sova nu för en jobbarvecka igen!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

6 kommentarer till “Slösöndagen”

 1. Annaskrev den 23 Apr 2012 @ 08:53

  Skönt med slöar dagar. Det hade vi också i går.
  Vilka super bilder på spetten!

  // :kram:

 2. thileskrev den 23 Apr 2012 @ 13:00

  Ser godt ut med polarbrød til tårtan :)
  Utrolig fine bilder av spetten!

  Klem og ha en fin arbeidsuke.

 3. Kattisskrev den 23 Apr 2012 @ 13:54

  Halloj Micke!
  Nu har jag använt din guide om lösenordsbyte igen. :) Alltid lika användbar – ta aldrig bort den! Fiiin fågel!

 4. Majsanskrev den 23 Apr 2012 @ 14:21

  Mmmmm… ser väldigt gott ut!

  Här är fint idag. Solsken men jag trodde det skulle bli regn innan idag. När jag gick till bussen, kom V med hundarna så jag gick hem och bytte skor och jacka för att gå med henne ut i skogen med hundarna. Det blev en härlig promenad i det vackra naturreservatet jag bor intill 8)

  Sedan gick jag hem och bytte, åkte till stan och köpte te… vilket te tror Du?? ;) Rött, gott och nyttigt 8)

  Det blir strax en tur genom stan och sedan hem för att avnjuta en kopp eller två.

  Kram

 5. Ullisskrev den 23 Apr 2012 @ 16:59

  Mums med smörgåstårta. Det ska jag unna mig på fredag, för då fyller jag ett år till. :)

 6. Lenaskrev den 23 Apr 2012 @ 20:20

  Nydelige bilder!!!

  :kram:

css.php