Kommandocentralen

Haha, jag fick ju denna känslan idag efter gått ifrån ”datorrummet” mitt för hämta lite kaffe :)

[mygal=120524]

Är nämligen så att jag stack in på jobbet igår efter varit och tagit bort gipset på sjukhuset och fick se jag fått nya datorn (jag visste var på gång) då vi byter system kan man säga och det då krävs Windows7 och lite andra inloggningsprocedurer. Bra var också man fick (?) ansluta sig till vilket nätverk som helst men det är ju diverse säkerhetslösningar (bl.a. en koddosa typ som på bank-inloggning) för ta sig in på stora företagsnätverket.

Men vi kopplar ju upp oss mobilt nästan jämt så man måste då gå via en speciell inloggning och jag lyckades ju fatta vad det var jag skulle använda efter installerat det USB-modem jag redan hade :-p

Har sen flyttat lite dokument, bilder och foton (typ 2GB) och även fått fart på den där USB-comportsadaptern man skymtar (kabeln iaf) på vänster sida datorn. Den använder vi för programmera visa saker och gamla datorn hade ju en com-port själv den vilket jag upplever mycket bättre man sånt börjar ju inte finnas längre. Men oj så tung nya datorn är då den verkar vara byggd helt i aluminium nästan..

Nu tror jag att jag ska vara redo för jobb på måndag iaf. Handen känns inte riktigt hundra, bl.a. så är ring-&långfinger lite bortdomnade mellan varven och det sa jag till läkaren jag träffade igår med på sjukhuset då jag ”slängde” gipset. Men den har ju fått sig en omgång med och sen gipsad en vecka i ”konstigt” läge.

Väl hemma så hann jag klippa gräset efter att först fått upp/bort nästan alla lövhögar som nästan var överväxta men jag fick ju ta det lilla lugna vilket innebar jag höll på flera timmar med detta och pausar m.m. men bra få känna sig för lite.

Gräsmattan klippt

Men så tokigt mycket mossa nu då jag inget gjort för motverka sånt de 16år jag bott här..

Mycket mossa nu!

Vad jag ska hitta på idag vete sjutton. Blir nog halvlugnt ändå misstänker jag då jag känner av det jag gjorde med gräsmattan igår. Kanske får vi lite mer värme här också, vi har ju inte alls samma ”hetta” som ni i södern utan det var knappt 15 grader som ”bäst” igår i skuggan. Men de säger det ska bli 22-23 fram mot fre-lör iaf.

Finns dessutom snö kvar i slalombacken i stan såg jag då jag åkte in igår :cute:
Nog för den ligger på ”skuggsidan” den backen men..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

964 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Kommandocentralen”

  1. Mossmatta är skönt för bara fötter. Hoppas ni får värme snart, här är värsta sommarvärmen idag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php