Sådär småsegt..

..känns det nu.
Handen är lite skum ännu och de tabletter jag stoppar i mig kanske får känna mig segare, vad vet jag..

Somnade i soffan direkt efter jobbet igår, första dagen där på över 2 veckor alltså. Idag vettigare efter lugnare eftermiddagdag med lite försök till få till nya jobbdatorn så den funkar som tänkt. Ja, bra kunna komma ut på Internet med den och inte bara på intranätet :-p

Men det verkar ha löst sig nu i eftermiddag efter ändrat lite under proxyinställningarna så jag kanske börjar köra den nu igen efter provkört igår och återgått till gamla idag igen.

Sen hemma klockan 16 så blev det till klippa gräsmattan (då jag stort sett aldrig klipper en helg) och det var gjort på 45min ungefär. Men sen har inte mycket hänt här mer an tv-tittande och surrat lite mad mamma på telefonen då pappa är inne på sjukhuset för en mindre operation (om den nu blir av just nu).

På tal om sjukhus så kom räkningarna på akutenbesöket i onsdag (och den andra natten på en vanlig avdelning) idag och det var ganska mycket man fick för pengarna om man nu kan säga så. Att akutenbesöket skulle kosta 300kr visste jag ju men då fick jag ju frukost&lunch med. Sen hann jag med middag, frukost och lunch där på avdelning för 80kr :D Fast nackdelen var alla stick man fick :roll: Men nu ska jag inte skämta för mycket här av det toppenbemötande jag fick på alla ställen (utom på Vårdcentralen här hemma som sade åt mig att återkom om du blir sämre och 6 timmar senare var jag på akuten)

Snart dags sussa här!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

795 visningar

Mer detta datum andra år..

En reaktion på “ Sådär småsegt..”

  1. Jag fick nyss veta av en kompis som var med i en lättare bilolycka för 2 veckor sedan att man får visst betala för ambulansen själv ! Han fick betala 600 kr och då ingick nackröntgen. Tycker det gått för långt när man måste betala för att åka ambulans ! Söka vård på inrättningar förstår jag men transporten ?

    Hoppas du snart får pli på fingret/handen, den behövs ju dagligen. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php