Flagga på flotten

Blev inte mycket till nått Nationaldagsfirande här då det såg dimmigt och disigt ut på morgonen men bestämde mig ändå för åka ut till stugan och flotten idag då det såg ut spricka upp lite. Väl där så hade ju solen tittat fram när jag kom stugan efter jag först tankat ny bensin i tanken till båtmotorn. Bensin av i dag är lite av färskvara och de säger den blir mycket sämre bara efter nån månad. Så, det kan vara läge fylla upp/nytt i en gräsklippare med eller så som stått över ett halvår :)

Hur som helst så hade högvattnet sjunkit undan och det var strand där igen och flotten stod ju lite längre bort då ingen brygga är ute ännu hos mamma&pappa. Fick på motorn, dit med flaggorna, kopplade tanken, sköt ut flotten och pumpade 2ggr på ”blåsan” på slangen. Sen la jag ur växeln (går inte starta med den i) och drog ut choken och så ett drag i startsnöret och den startade på ett kick (drag)!

Härligt sånt!

[mygal=120606_3]

Sen åkte jag en bit och stannade vid syrrans&co’s brygga/bastuflotte och gick upp för kolla hur det låg till med varmvattenberedaren i stugan där jag kopplat in för ett par dagar sedan. Inga problem alls där men det var lite blött i diskbänken och efter hittat skiftnyckel och polygriptång så var det bara dra åt en koppling med en gummipackning som troligen torkat lite i vinter.

Väl där hann vi med kaffe 2ggr och tacos. Gott var det och evigheter sedan jag ätit.
Hemma sen kl 16 eller så och nu blir det väl bara att vila sig i form tills i morgon :cute:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

670 visningar

Mer detta datum andra år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php