Annons

– En ung man, i gammal kropp..

Kändes bara bra se annonsen i tidningen idag, känns bra efter våra 3 dagars rännande runt för ordna lite praktiska saker och att det är lite uppklarat då mest rörande dödsfallet då (blommor, kista, grav osv..) men vi har även varit och fixat 2 nya/större ”plantsättarrör” (då de växt på sig lite och vill fastna i röret) då allt ska ner där ”uppe i betet” där pappa hittades. Planten finns ju redan hemma sen tidigare och det ska färdigställas har vi sagt och är kanske 600st plant kvar som ska ner i marken vad jag uppskattade.

Annons i tidningen

Annars så var jag bjuden till syrran&co och grabbarna + flickvän som bjöd på mat igår efter fått 5 timmar för mig själv (hade så ont!) hemma mellan kl 14 och 19. Tacos var det de bjöd på då det var fredag ;)
..smakade mer än bra och där var vi väl 4 timmar skulle jag tro innan vi åkte hem till varandra mamma och jag.

Taco!

Fast dom här två verkar haft annat än vatten i glaset :D

B och F

Det regnar här annars nått tokigt, H E L A dagen lång igår utan ett endaste uppehåll.. men bra det kommer en massa för planten då pappa var lite orolig innan för det han satt och ja.. det vore ju synd den dött den med. :-|

Bra med massa vatten är det för flotten med då sjön stigit en massa och stranden är helt borta nu och bra det höjs lite till för då är det lättare få flotten min ”upp på land” då det känns som säsongen är över vad det gäller den. Blev inte åkt så mycket i år och beror ju lite på kort semester och ”sådär väder” även om vi nog haft det mycket bättre än ni boendes söderut.

Annars så hittade jag igår en handskriven ”kom-ihåg-göra-det-här-lapp” uppe vid datorn från pappa om vad han tänkt göra där ute på ranchen nu innan vintern eller ja, innan hösten kommer på allvar så vi ska se om vi inte kan fixa det då vi pratat om ta nån ”jobbarhelg” där ute allesammans då bergvärmeslangarna måste isoleras lite, grävas över (ganska enkelt då det finns grävare och traktor där) då bergvärmen kopplades in på tor-fre och han dog ju bara nån dag efteråt så inget sånt har ju hunnits med alls.

Det var om lite plåt som han köpt med och som ska upp på en byggnad (vedförråd) på baksidan huset då snön rasar från taket och plåt skyddar bättre än trä och ska väl gå få till det med och vi är 2-3st (systersönerna) så går det fort. Vidare hade han ju tänkt röja upp lite i ett förråd där (ska gå fort det med) och göra plats för 2 bilar som ska in under tak och en är ju min som jag dragit ut från verkstaden för sälja men har väl gått så där på den fronten då jag var för dyr :yawn:

Har ju mitt här hemma med, alla ”diken” jag grävt och kablar som inte är klara men det mesta är färdigdraget och ska bara kopplas in då. Ska ju ha in min värmepump och slangarna först bara och jag hoppas det sker nått till veckan som kommer nu då men vi får se. Sen ska ju den där temperaturdatorn upp i källaren med (som nu ligger och skräpar på köksgolvet sen 2 veckor tillbaka..). Men ska nog gå rätt så bra allt detta. Har nån kabel jag kanske skulle dragit till men jag ska se om jag kan nyttja en kabel till 2 olika saker och då slipper jag dra en ny till garaget som är lite småbesvärligt.

Blev beställt lite extra tempgivare för över en vecka sedan med på ebay och kom i lådan i fredags. Ska nog se till beställa några lådor till dessa med då jag sätter upp fler givare än jag tänkt/trodde från början. En färdig ”templåda” (ser ut som en sån där elektrisk termostat man har på väggen fast utan en ratt då) kostar 189:- och för dessa 10 givare har jag gett knappt $16, dvs runt 100kr då för 10st. Tänkte fixa nån liten låda till dessa då och hittat sådan för 20-30kr med men åker då på borra några ventilationshål (och det bästa är dessa är mindre i storlek).

Dallas tempgivare DS18S20

Men på det stora hela är och känns det rätt så bra här nu. Det är inte så många ”måsten” och tunga saker just nu utan dags livet får börja rulla på lite igen efter dessa sista 3-4 dagar i lite chock eller hur man ska säga.

Jag har ju haft så ont med och började väl nog med att jag grävde, kröp omkring och drog kablarna inne på vinden och blev ju inte bättre av att pappa gick bort då jag nog omedvetet spänt mig så nerverna i nacken spökar ännu mera men i natt har jag fått sova 6-7 timmar och känns bra mycket bättre så jag ska ligga lite lågt i helgen tänkte jag.

Tack alla än en gång för snälla ord här på sidan. :rose:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 170 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Annons”

  1. Så fin annons. :rose:

    Tänk om du kunde få någon hjälp med nacken, som botox eller så, som lindrar. Krya på dig!

  2. Vilken fin annons!

    Som du skrivit i tidigare inlägg, så är det hutlöst dyrt med annonser. Borde vara billigare / gratis!
    Skönt att läsa, att du mår / känns bättre!

    Du borde träffa min ” mirakel gubbe ” ( inte F ) utan ” min ” Farbror Rolf!

    Hoppas du får en skön lördag!

    // Många kramar från oss! :redheart:

  3. Så varm og god annonse :rose:

    Klart nakken din har spent seg av alt som du har jobbet med hjemme og alt rundt din pappa :redheart:

    Tenker mye på deg og dine.

    God lørdagsklem :redheart:

  4. Mycket vacker annons. Den rör till tårar och vackra minnen.

    Skönt Du har lite pyssla med också… och att ni orkar umgås och ha trevligt mitt i allt.

    Massa varma kramar till er alla :redheart: :redheart: :redheart: :redheart:

  5. Blir glad av å se at dere tilbringer tid sammen nå :redheart:
    Bra for deg å få sove litt bedre også, man blir sliten av slikt!!!!
    Min pappa døde brått når han var 48år, så jeg vet at det er vonde dager
    for dere alle. Men en nydelig annonse, ekte kjærlighet :redheart:
    Fint at dere samles og jobber sammen, slik at du ikke tar alt på din vonde
    nakke!!
    En unik pappa som får en flott begravelse dette her!!!

    Varmeste klemmer :redheart: :rose: :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php