Håller koll..

Jag sitter och håller koll på innetempereturerna idag efter gjort en liten ändring igår kväll på pumpen. Tyckte nämligen det började vara alldeles f ö r varmt inne (över 23..) nu när solen tittade in lite. Värmepumen känner ju inte av det då jag inte har innegivaren aktiverad då det är bäst inte ha det första året för att trimma in värmepumpen och flöden och så.

Så, jag ändrade kurvlutningen lite bara ett steg. Från -1 till -2 och detta gjorde att tempen på vattnet ut till radiatorerna (elementen) skulle sänkas 2 grader just då från 39 till 37. Har ju inte velat ändra detta förut då lägenheten haft lite lågt men nu efter jag monterat de 2 större radiatorerna så ser det vettigare och jämnare ut.

Temperaturer inne 13 april 2013

Den tjocka mörka är lägenheten och den tjocka röda den som sitter på samma ställe som den som sen ska styra värmepumpen. De sitter i det stora kök-/allrummet och vid trappen där.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

786 visningar

Mer detta datum andra år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php