Narvik tur och retur 48 timmar

Jag var ju som ni kanske såg i EFIT-inlägget tidigare till vårt västra grannland söndag-måndag. Var nämligen så jag hade en ”bonuscheck” jag var tvungen göra nått av efter åkt tåg till Göteborg och sen hem igen (försenad) ifjol sommar och jag var tvungen lösa in den innan den 16 juli och fick ju invänta semestern först och hade snudd på glömt bort den lite och när jag kom på det för en månad sedan tänkte jag direkt..

– kan jag ta mig utomlands? :D

Mycket riktigt! Det gick ett tåg från Stockholm till Narvik och det hoppade jag på kl 01:05 tidigt på söndagsmorgonen och innan så hade jag bokat rum där på Rica-hotellet som är det nyaste i Narvik. Men det var ju ”mitt-i-natta” när jag åkte så det hände inte så mycket förrän fram mot morgonkvisten och låter bilderna tala lite för sig här.

Delat upp det lite och här först kommer resan på den Svenska sidan.

[mygal=130716]

Sen efter stora hotellet Riksgränsen så var det dags rulla in i Norge då..

[mygal=130716_2]

Dags leta sig ner från fjället då!
Sen skulle jag ju hem också efter sovit en natt och det kommer nog i ett eget inlägg.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

7 279 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Narvik tur och retur 48 timmar”

  1. Helt underbara bilder! Vilken resa!! Att vandra i Abisko skulle sitta fint… Så vackert det är norröver både på Svenska och Norska sidan! :rose:

    Snart dags för mig att sitta på tåget 12 timmar…. :rose:

  2. Pingback: kludd.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php