Semestertripp här hemma

Efter fått besök söderifrån för ett par dagar sedan så måste vi ju sysselsättas så idag blev det en tur till havs. Ut till Trysunda med M/F Ulvön och där lite över 3 timmar och sen så tog vi den mindre (för i år nya) Minerva söderut till Ulvön.

[mygal=130724]

Väl på plats där på Ulvön så traskade vi upp de 267 stegen det är (?) upp till Lotsberget och sen ner igen då och sen bort till Almagränd (och hotellet) för lite skärgårdslunch. Sen var det så många som skulle hem så vi fick åka M/F Ulvön via Trysunda och till hamnen så resan tog 2 timmar mot om vi fått åka Minerva så hade det tagit 50 minuter.

Men solen sken och vädret var härligt och vi satt ute på bildäck :D

[mygal=130724_2]

Alla foton får tala för sig..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

7 999 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Semestertripp här hemma”

  1. Bildene taler for seg selv, Micke! Fantastisk, vakre naturbilder og av søte, flotte Majsan :redheart:

    Klem

  2. Den där skärgårdslunchen var allt annat än fel :P Men den slår inte E’s underbara lunch på Grisslan 2009! :redheart: Det är det ingen lunch som gör. Vilken överraskning att träffa på E och K när vi kom i land :redheart:

  3. Kikar in 6 år senare (via slumpat foto) Det var en härlig dag! För ett par veckor sedan undrade jag just när det var vi träffade E och K när vi kom i land.. Det är väl snart dags för mig att återvända norrut och göra om resan :-D :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php