Kalas och Linux

Långt mellan gångerna här nu.. men är som en årstid när inget händer. Tänk på vi ligger 2-3-4 veckor efter er söderut också, vädermässigt eller årstiden då.

Kalas var det, ett jämt sådant igår.

Kalas!

God mat

Tårta

Rosor

Sen när jag sitter och grejar med en gammal dator här på söndagsmorgonen ser jag en hackspett komma och måste ju fram med kameran då :cute:

Hackspett!

Ja, greja med dator var det.. jag har ju ett par-tre gamla som står bara. En brände jag ju upp hårddisken på för ett par år sedan och köpte ju bara en ny dator då eftersomn den krånglat lite på slutet också. Tänkte jag skulle få igång den igen då den hade Vista som operativsystem då Microsoft slutar med uppdatering till XP nu. Men det var inte så lätt..

Provade 2st gamla diskar jag hade i en och de var på 40 resp. 120GB men ingen lycka med den ”Restore-skiva” som är allt jag har till denna. Laddade då hem en image-fil från nätet som skulle vara Vista Home Premium eftersom jag ju har en laglig licens så hoppades jag på att den skulle funka. Men nää..

Testade Linux då, Ubuntu 13.10 men inget funkade där heller på 2 diskar. Grävde loss en 3 disk från en dator, en på 80GB nu och den hade jag lagt in Ubuntu v10.10 för nått år sedan men tänkte då att jag uppgraderar till nyaste och sen var den död också :D

Åhh..

Windows och Linux-grejande..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 322 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Kalas och Linux”

  1. Du glömde skriva, att du har hjälpt mig också ;)

    Matbordet och smörgåstårtan, såg riktigt smarrigt ut :yummy:

    // :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php