Lite nytt då..

..hemma i köksfönstret.

Ja, på bilen med.

Den fick nya sommardäck idag, förstärkta sådana krävs för 4WD.

140415_02

140415_03

Sen efter bytt även på släpvagnen så sitter mamma (bytte däcken där på ranchen) och jag och kikar på sjön nedanför och säger den ser konstigt svart ut. Så, när jag åker hem så ser jag att sjön bortom denna där stugorna ligger är stort sett isfri! Detta brukar aldrig ske i april just!

..mer så det brukar röra sig om 3 – 8 maj och nån enstaka gång i april då. Men det är ju bara mitten på april nu.

Här ser det ut som mycket is men det är bara is på 200 meter av sjöns totala längd på 1,5km. Detta utanför mammas stuga och mindre vid den andra där bastuflotten ligger.

140415_04

140415_05

Lite vatten var det också i sjön så flotten min stod rejält på land den! Brukar ju ta högvattnet på våren till hjälp att få ut den.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

884 visningar

Mer detta datum andra år..

2 reaktioner till “Lite nytt då..”

  1. Jag är rätt usel – för att inte säga hopplös – när det kommer till att köpa ”helgspecialblommor” och annat helgpyntande 8-O Jag har kvar de vackra rosorna jag fick av pappsen i stället :-D

    Vilka underbara bilder, de två sista :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php