Lite under vattnet och pizzaslut

Det blev lördag igen och tokvarmt som tidigare så det blev att åka till stugorna och bada igen och det blir mååånga och lååånga bad :cute:

Direkt jag kom dit så såg jag svågern var uppe på en skida bara och det fick jag ju föreviga :cute: Syrran hon tog det softare hon i en uppblåsbar stol som flöt. Själv så gav jag mig ut på den lilla uppblåsbara båten (max 55kg) som så många gånger tidigare denna sommar :D

Det blev fotat både under och ovanför vattenytan så och slut som jag kan bli av allt badande och simmande så är det skönt hämta andan lite ute på badflotten. Var ut på en sväng med ”tuben” (för första gången i sommar) efter båten, den man ser på tionde bilden med där är det äldste systersonen som åker.

[mygal=140726]

Men pizza då?
Jo, det bestämdes vi skulle beställa nått från en pizza jag skulle åka hämta och jag beställde just en pizza jag men övriga nått helt annat! :D

..och vi satt alldeles ypperligt nere vid vattnet och åt den maten.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

806 visningar

Mer detta datum andra år..

2 reaktioner till “Lite under vattnet och pizzaslut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php