Jag skulle söderut..

..men bussen tog mig norrut!
Detta på grund av dimman som plötsligt dök upp när vi närmade oss flygplatsen i taxin.

image

Taxin son hämtade oss redan klockan 14:50 då vi skulle flyga knappt timmen senare.

Men slutade med lite väntan på om planet från Stockholm skulle kunna landa men se det gick inte så det åkte till staden 10 mil norrut. Sen 1 timmes väntan på buss upp till den staden och resan tog ju över timmen med.

image

Väl på plats så skulle vi ju genom en ny säkerhetskontroll, ny väntan på vår tur då de ordinarie turerna gick före. Sen fick vi gå långt bort dit där ”vårt” plan stod.

image

Väl på Arlanda så kommer inte min resväska alls på transportbandet så efter minst 20 min efter alla andra fått sina väskor så var vi på väg anmäla det försvunnit när det plötsligt dök upp!

image

Sen skulle vi få nån taxi då, den bokade var ju flera timmar tidigare.. Men till slut 6 timmar efter att vi blev hämtade så var vi på herrgården och dags för en sen 4-rätters middag!

image

Men nu en halvtimme efter midnatt är det dags att sova. Blir hårda tag i morgon för mig med konferenser och kurser och då hänga med hörselmässigt.

God natt.

Postat med Nexus 5

Signatur
DiceSlumpat inlägg

710 visningar

Mer detta datum andra år..

En reaktion på “ Jag skulle söderut..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php