Fika på stan en lördag

141122_01

Efter sett lite Vinterstudio och att en Bredbynpajk vunnit så åkte jag en sväng in till stan och såg mig om lite. Är säkert en månad eller två sen förra gången. På sån vis fick jag ”lufta bilen” lite också. Är som den vara används på helgerna nu.

141122_03

Det blev en grekisk macka med kaffe inne i gallerian och sen gick jag vidare.

141122_02

Storgatan/gågatan ner alltså och hamnade sen nere vid hamnen där solen nästan sken men klockan hade ju hunnit bli efter halv tre och med berg i vägen så såg man bara lite av ljuset.

141122_04

Till nått helt annat så fick jag när jag var på hockey i torsdags ett meddelande att jag hade en systemuppdatering att ta hem till mobilen så väl hemma efter Modos 2-0 seger så laddade jag hem en fil på 479MB och efter detta hade jag Android 5.0 :p

IMG_20141122_160150

Vissa saker ser annorlunda ut, andra har försvunnit som e-post och har då slagits ihop med Gmail och tycker det är lite synd då jag förut höll isär de olika bättre. Galleriet var väckt det med och de ansåg man skulle använda appen Foton som fanns förut med men den känns mer som för dessa som ligger på Googles servrar men hittade nån annan app så det blev nästan som förut.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

560 visningar

Mer detta datum andra år..

En reaktion på “ Fika på stan en lördag”

  1. Även jag fick mig en fika på stan ihop med massa skvaller 8)

    De där kranarna :redheart: :redheart: Det är något visst med kranar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php