Då var det dags igen då..

Ja, att fylla år! :D
Blev ju till att storröja hema (nåja..) men jag är inte helt okej efter detta med örat (hör knappt nått där ännu) och övertid i jobbet veckan som varit och borta stort sett hela dagen igår då vi var och uppvaktade systersönerna lite i en stad norrut och sen blev det ju hockey. Väl hemma så somnade jag i soffan och kröp väl ner i sängen runt 4-5-tiden först!

Allt detta har gjort jag inte känt för fylla år, och greja till nått i matväg osv utan det fick bli så jag bjöd syrran&co samt mamma på lokala restaurangen istället men en tårta hann jag ju sno ihop!

Men först en förrätt då..

150222_01

..å sen en planka!

150222_02

Följt av tårta hemmavid.

150222_03

Blev bra, sliter så samtala med folk nu. Måste ta kolla upp detta igen, känns som jag har en propp över hela örat nu men har inte alls haft något ont där sista 9-10 dagarna men nu ikväll kan jag känna att nått ”stör lite” i örat.

Ja, sen har nacken bråkat mest hela dagen också men börjat kännas vettig lämpligt till jag ska gå sova nu.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

929 visningar

Mer detta datum andra år..

2 reaktioner till “Då var det dags igen då..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php