Den går!

Ja, än så länge så.. vi får se vad som händer. :razz:

Talar om min bråkande dator och inget annat.. efter en tokig felsökning här så har jag idag bytt grafikkortet jag beställde från Dustin för den stora summan 295kr!

Bild på underverket, det gamla överst och nya under. Men funderar varför det nya inte har nån kylning det. :-?
( är som rätt likvärdiga dessa men det övre 3-4 år äldre. Båda på 64MB ”bara” )

Nytt grafikkort!

:shock: Sen så fick jag för mig att kolla in bakdäcken på jobbarbilen då jag ska besiktiga den på måndag. De var ju inte mycket hurra för så det var bara åka och lägga på nya det. Såg ju då hur bakbromsarna såg ut och om den klarar besiktingen är det otroligt.. men där ska jag in på service veckan därpå så de får väl fixa till den då. Numera kan ju vissa godkända bilverkstäder laga och ”stryka” den ”2:a” man får på besiktningen om man nu inte får den godkänd. Vet ju det inte heter 2:a längre man man säger ju så än.. vad jag menar är att man då inte behöver åka till besiktningen och visa upp den igen.

Däck slut!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 305 visningar

Mer detta datum andra år..

2 reaktioner till “Den går!”

  1. Ja visst är det roligt med bilar…..*not* Har en gammal hög som har börjat krångla nu, dax att byta! Ha en bra dag! :rose:

  2. Har själv privat en gamm’bil med.. ska iväg byta avgassystem nu på den inför besiktning nästa veckan. Måste kolla upp bromsarna med då jag kör för lite så de rostar fast. Men, men ordentlig verkstad (som vi har) och inte tummen mitt i handen grejar man det mesta själv.. :razz:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php