Igår var det ett år sedan!

Igår var det ett år sedan jag var och gjorde den där invaliditetsundersökningen som försäkringsbolaget krävde! En undersökning som nog inte var så bra för mig då det som inte framkom så mycket hur och vilka besvär jag hade (har) efter bilolyckan. Då inte en tidigare magnetrönten m.m. visar nått är det svårt ”bevisa” nått med. Men det är väl sånt de vill ha, papper på att det inte är nått fel på mig.

Varför jag nämner allt detta nu är att jag inte hört ett pip sedan dess, och det ”pipet” borde då kommit från advokaten som handhar mitt ärende. Det var ju dom som gick i god för denna undersökning (att räkningen på 4000:- skulle skickas till dem) då jag vägrade lägga ut något som jag inte visste om jag skulle få igen då jag som inte fått nått alls just. (jag fick lite ”sveda&värk”-pengar och lite utlägg för den första tiden med merkostnader för olika saker). Men detta är ju ingenting då jag krävt få förlorad arbetsinkomst ett halvår och sådana saker.

Traktamenten jag skulle fått om jag jobbat men då säger de att DET får man inte om jag går hemma sjukskriven. Men det är just detta det handlar om, jag accepterar inte nått bortfall eftersom jag är helt oskyldig till denna olycka och som jag skall bli ersatt för tycker jag. Men problemet är ju att det inte är ”mitt” försäkringsbolag eftersom det skedde i jobbarbilen och just olyckor med personskador som följd skall ersättas av (egna) bilens försäkringsbolag för att man då skall bli så rättvist som möjligt behandlad. Men vilket försäkringsbolag vill betala ut pengar..

Jag får nog ta författa ett mail till denna advokatbyrå i Stockholm som jag anlitade och gav fullmakt att hantera mitt ärende eftersom de i sin tur blir betalda av samma försäkringsbolag som jag vill ha ersättning av. Bara detta är ju lite halvsjukt! Jag ska alltså om jag inte får nån ersättning stämma (om det går så långt) det bolag som samtidigt betalar advokaten hans lön och detta upp till 100 000kr som jag fattat det hela. Om vi då tänker oss att de tar fläskigt med betalt som 2000:-/tim så är det ju bara 50timmars hantering av mitt ärende det handlar om..

Nåja, nog om detta men jag vill ha lite funderingar och tankar på sånt här nerskrivna då jag skrivit det mesta tidigare här med och som var lite orsaken till jag började skriva.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 543 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Igår var det ett år sedan!”

  1. oj vad jobbigt det låter… håller med Anna, hoppas det löser sig. Fast sånt där är ju alltid ooooerhört låååångdraget!

  2. Det er ikke riktig å måtte kjempe for noe sånt! Håper det løser seg for deg Micke og at du får det du fortjener.
    Vet akkurat hvordan det er å måtte kjempe for rettferdighet, i mitt tilfelle for vår syke datter, men generellt så er dette noe en burde slippe kjempe for!!

    Stå på.

  3. Tur är att du skriver Micke, det är alltid bättre få ventilera ut alla dessa surdegar. Man får nästan lite konspirationstankar om förhållandena… Tyvärr är det oftast kvantitativa mätbara bevis som räknas. Fastän vi vet att de kvalitativa värdena är det vi upplever varje dag.

    Hoppas att lösningen blir bra för dig. Men i pengar är det verkligen få som upplever rikedom. Jurister håller sig ju till juridik och inte vad som är rättvist.

    En kram till dig iaf som interaktiv polare! :kram:

  4. Men gud ja. Blir sååå trött på den svenska byråkratin. Och hur ärendena handhas. Jag säger som dem andra, hoppas du får en rejäl utbetalning snart.

    Kram

  5. Ja, det är så jädrans rörigt det där! Och det är klart att advokaten inte har hört av sig, när han får lön för ditt ärende…. Men snacka om pappers Sverige! Och att det ska ta sån tid att fatta beslut när det gäller om ersättningar, men jädrans…Så fort försäkringsbolagen och Gu´vet allt vad det rör sig om ska ha in pengar, då måste man betala illa kvickt.

    Hoppas det löser sig!

    /KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php