Svetsat litegranna..

En lugn och skön dag här idag.. ett enda lätt jobb på förmiddagen 3 mil västerut och sen tillbaka till stan för lite lunch på Arenan… och på tal om lunch så var det länge sedan ni såg nån lunchbild nu :D

Dagens lunch

Sen efter lunch hände inte mycket.. en biltvätt och tidningsläsning. Hann med greja lite med prylarna jag brukar ha i bilen och fyllde på lite också. Strax innan kl 15 gav jag upp och åkte.. inte hemåt utan mot mamma&pappas stuga efter först kollat vart de höll hus. De var på väg dit om en stund fick jag höra, hade punka på traktorn så de var och fixade framdäcket till den men skulle komma direkt sedan. Varför jag skulle dit var för att löda ihop nått rör ute på ranchen deras, de har ju dessa ”diken” kvar där ännu då allt inte kommit ner i backen då vi ska få dit en kulvert mellan 2 byggnader först.

Men stugan först då, där fick jag ju vänta en stund och såg att krusbärsstekeln jobbade på lika bra som i fjol då stort sett hela krusbärsbusken var uppäten igen och den börjat på buske nummer 2..

Krusbärsstekeln

Men efter de kommit hem (ja, till stugan då) så blev det först lite mat och sen åkte pappa och jag iväg för fixa det där med röret. Vad jag också skulle fixa var ett fäste för den där trådlösa kameran jag köpte för nån vecka sedan i Östersund och som inte blivit monterad på husbilen då vi inte hittat nått bra ställe annat än uppe på taket och den ram som går runt där. Är ju en ram som funkar som ett takräcke kan man säga och för få dit kameran så måste ett fäste tillverkas och allt tar ju sin tid. Hitta lämpliga järn (nu blev det ju rostfritt), kapa dem, borra och inte minst svetsa ihop alltsammans med. Tog väl minst 1½ timme bara det och sen i stugan lite senare så skulle ju det på plats på husbilen också!

Fixat fäste för kameran.

Här ovan ser man fästet och kameran men strömmatningen är inte helt kopplad där som den skall utan vi har ”tjyvat” strömmen från släpvagnskontakten här bara för se hur saker och ting funkar och om vi tycker den sitter där den skall.

Blir nog bra det där och nu ska de ut en pyttesväng nån dag så då får vi se vad de tycker om denna kameran som mest är till som hjälp när man backar då.. man ser ju inget rakt bakom husbilen annars.

Blev en heldag detta och efter en liten blogg-koll-runda så ska jag nog krypa ner. God natt!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 602 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Svetsat litegranna..”

  1. Ser mycket gott ut det som låg på tallriken.. :yummy: Men HUR orkar Du få i Dig allt det??? :confused:

    Funderar på det där mer rubrikplugin.. eller vad det är.. Du.. vi får ta det vid tillfälle när jag inte är på jobbet..

  2. Wow vilken smarrig tallrik!!
    Ja du vad skulle man göra om det inte fanns så mycket god mat.
    Jag kommer från en matfamilj, min mormor var kokerska och min pappa har arbetat med mat hela hans liv, vi åt alltid mycket mat….det kan man se nu…*S*
    Saknar mormors dillkött, sparrisomelett m.m….smarrigt!!
    Marina :puss: och :kram:

  3. Hoho, den där mattallriken skulle bli bannlyst på Sorselegården. Ja, inte innehållet på den. Men storleken. Här var det inte efter tallriksmodellen :blush:

    //Kram

  4. Maten, är det Arenan? Tycker kanske jag känner igen brickorna. :yummy: De verkar isf ha väldigt god mat där, alltid smarrigt.

    Shit vilken fixar :down: kille du är… Jag e superavis, kan på sin höjd fixa upp nåt med Molly…

  5. Ja.. lunchbilder lär det väl bli gott om både här och var imorgon.. tror du inte.. hihi..

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php