Smögen, eller vad hände sen..?

Jaa, vad hände egentligen efter Skåne?

Joo, massa bilkörning.. och köer då en lastbil visst brann på E6’an och den var avstängd och vi blev slussade in på mindre vägar med flera kilometers köer och 10km/t. Sen så fick Caroline ett besök då hon bodde längs vägen och där beundrade jag den nya muren m.m. innan jag åkte vidare och då hade jag av henne fått veta jag skulle åka Älvsborgsbron då tunneln under Göta älv var delvis avstängd för reparation..

Så mycket stopp är aldrig hemma, finns inga pengar repa nått :roll: :D

[mygal=090711]

Vart jag skulle sen var till jette&co.. hörde av mig med SMS efter ett tag och frågade om det var olämpligt åka den väg jag tänkt pga av fredag och färjor osv.. men det vara bara åka..

Men jag letade mig till dit jag skulle och hon mötte mig med paraply då jag skulle in på nästan ”kostigar” :D
Sen var väl inte vädret det bästa på fredagskvällen och sen på lördagen fick jag ett SMS lika som jag fick i Malmö och dessa får jag för sällan :)

Sen då i morse så såg det hoppfullare ut så vi satte oss på cykeln för åka med färjan till Malmön.. men vi vände och åkte tillbaka utan att vara i land annat för att fota mig :D För då hade jag ju varit dit..

Sen blev det bil till Smögen istället för att spana in stället man hört en hel del om och regnet det fortsatte för att tvärt sluta! Så det blev en ganska mysig promenad där bland det smala gränderna. Hann även åka en sväng genom Kungshamn som ligger intill då jette ville se vart hon skulle dagen efter då hon skulle ut på en kajaktur.

Sen efter allt detta så åkte vi ”hem” igen kollade in wakeboardåkandet som äldste sonen jag var hos pysslade med och även var instruktör för och väl där så blev vädret bara bättre och bättre. Sen lite senare efter allt detta så tog vi bilen till Malmön för att kika lite på både natur och nån liten hemlis jette har för sig.

Kvällen avslutades med att jag fick en en jättegod middag (naturligtvis meddelad via SMS den med :P ) och massa surr om ditt&datt och fick mig också min första Campari (vad jag vet..). Men nu drar jag vidare i morgon..

Tack för jettetrevligt i Bohuslän! :cool:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 255 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “Smögen, eller vad hände sen..?”

  1. Campari och wakeboardåkande son måste bara var Jette!
    Så härligt att du får uppleva det vackraste landskap av alla i hela Sverige: Bohuslän. Är man född vid havet så är man.

    Förstår att du flänger land och rike runt, men han du tid så är jag redo med fika i Vänersborg =)

    kram

  2. Härliga bilder!! Här är det lugnt.. massa lugnt, faktiskt.. vikarie för en sjuk ord. kollega…. Det finns ju en del att önska i natt..

  3. Vilka härliga bilder från Smögen, gissade att ni skulle ta er till Tullboden och Malmön… :)
    Kul för dig att få uppleva västkusten så här!

    Ser att du fotade huset och mig oxo… :biggrin:

    /Caroline

  4. Först tyckte jag ena bilden av Smögen påminde om kanalen i Hudiksvall….men efter att ha sett den du tagit från ovan….får jag tillstå att Hudik suger. I jämförelse… :tongue:
    God frukost bjöds du på, danskt bröd…ja så klart!

  5. fina foton du tagit!

    Regn ja….tur du inte var i Åmål/säffle trakterna igår….146mm har vi fått här o det är på tok för många inkl oss som fått vatten i hela källaren….=(

    kör försiktigt på din fortsatta resa nu

    kramkram

  6. Du verkar ha en rätt mysig semestertripp…. Men när beger du dig norrut då?!!!

    Kör försiktigt på vägarna!

    // Kramen

  7. INget vidare att köra denna proppfulla väg med Tingstad avstängd och lastbilsbrand på E6…
    Skönt det blev Jettetrevligt väl framme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php