Maj 04 fre 2012

4. Letterbox

Dag FYRA på fototemat då och det är frågan om Letterbox eller Brevlåda då. Dåligt med sådana fotade så det fick bli en bild i morse bara på väg till arbetet. Är oftast för lat gå ut de 10 meter det kan röra sig för hämta tidningen.

4. Letterbox

Min skabbiga svarta plåtlåda lite rostig sådär med och hyresgästens gröna då till vänster. Haft planer på kanske sätta dit 2st sådana där större som står på mark då de sväljer en hel del och syns ju inte om man är borta ett par dagar men det har stannat vid en fundering bara :upsidedown:

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

5 kommentarer till “4. Letterbox”

 1. LiseLotteskrev den 04 Maj 2012 @ 17:27

  Din är helt OK ;-) Huvudsaken räkningarna kommer fram, eller hur?

  Vi har en granne med stort hybris (som vi inte gillar så mycket). Han har gjort allt som vi har gjort fast direkt efter oss. Förutom brevlådan. Där var han först med en stor en, med lås. Då tänkte vi ett tag köpa en ännu större bara för att retas. Men som tur var kom vi till sans igen ;-)

 2. Ulrikaskrev den 05 Maj 2012 @ 08:30

  Förvånad jag blir…att det stannat vid en tanke… NOT. :cute: :-D :wink: :kram:

 3. Mickeskrev den 05 Maj 2012 @ 11:18

  Ulrika: Hörredudu! :grumpy: :grr:

  :-p :kram:

 4. Ulrikaskrev den 05 Maj 2012 @ 20:18

  :-D :blush:

 5. Mariaskrev den 05 Maj 2012 @ 20:40

  Gå till brevlådan är ju dagens motion ;)

css.php