4. Letterbox

Dag FYRA på fototemat då och det är frågan om Letterbox eller Brevlåda då. Dåligt med sådana fotade så det fick bli en bild i morse bara på väg till arbetet. Är oftast för lat gå ut de 10 meter det kan röra sig för hämta tidningen.

4. Letterbox

Min skabbiga svarta plåtlåda lite rostig sådär med och hyresgästens gröna då till vänster. Haft planer på kanske sätta dit 2st sådana där större som står på mark då de sväljer en hel del och syns ju inte om man är borta ett par dagar men det har stannat vid en fundering bara :upsidedown:

[help]Info1. You2. Breakfast3. Something you adore[/help]

[note]Vi som är med:

Kristina, Affluenza, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna – Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads, Tina, 4-barnsmorsan från himmelohelvete, Nnika[/note]

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 190 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “4. Letterbox”

  1. Din är helt OK ;-) Huvudsaken räkningarna kommer fram, eller hur?

    Vi har en granne med stort hybris (som vi inte gillar så mycket). Han har gjort allt som vi har gjort fast direkt efter oss. Förutom brevlådan. Där var han först med en stor en, med lås. Då tänkte vi ett tag köpa en ännu större bara för att retas. Men som tur var kom vi till sans igen ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php