Inte ofta

Inte ofta jag är nöjd med det här kommunala trädet på grönområdet bakom huset efter klockan 19.. men idag är jag det 😄 Tokigt varmt ute och skönt få lite skugga på altanen/uteplatsen en stund nu ikväll (solen återkommer..)

Men vi börjar dagen från början..

Efter en varm natt ringde väckaren klockan 07 och upprepades säkert 4ggr och till slut klev jag upp. Besiktning av bilen klockan 08:40 och tänkte åka hemifrån typ 08:15.

Väl där tog de hand om bilen strax efter 08:40 men hittade inget att anmärka på. Han som besiktigade tyckte han hörde nått ”glapp” på högersidans fjäder/stötdämpare (det jag grejat med helgen innan) och var lite för han hade en likadan bil själv och bytt precis som jag gjorde i helgen. Gick dock inte få fram var det kom ifrån och inget fel vid själva besiktningen utan blankt papper. Belysningen som jag oroade mig för (skulle vara låg) var helt korrekt.

Sen efter detta åkte jag direkt ut till stugan och mamma. Började med morgonfika men var ju så varmt att det fick bli årets första bad i sjön lite senare.

Lite soldis idag men väldigt varmt idag också.

Vi åkte sedan ut på ranchen och jag klippte lite gräs på sidan om där svågern klippt för nån dag sedan och blev vattnat lite blommor och sedan tillbaka i stugan där kollade jag in vattentempen och även utetemperaturen (som är den där det stå ”In Temp” eftersom den sitter ute på altanen.

Sen nån gång vid 14-15-tiden eller så åkte jag hemåt och satte mig väl hemma på en cykel och sen in till stan.

Snurrade runt en massa där vid hamnen, ställplatserna och gästhamnen och märks det är semester på gång för många nu. Många vagnar men än har inte båtfolket dykt upp.

Väl hemma senare så gav mig jag på skruv nummer 2 på högra sidan (nummer 3 kommer jag inte alls åt) av cykeln då jag såg att jag känt/dragit åt den för typ 4 år sedan.  Men hade ju innan detta cyklat till stan och inget klickande då som jag hört hela tiden i år.

Sen blev det lite poolvård, lite påfyllning, rengöring och i med nån kemikal också. Fyllde också på varmvatten då det dunstar bort lite. Har den inställd nu på 35° mot normala 40° och beror ju på hettan som är.

Plötsligt brummade det till hos grannen och en traktor dök upp.

Han planar ut parkeringen lite efter fyllt upp med bärlager för 2 år på gräsmattan närmast mig och sedan ska han på med lite ”finare” materiel. Står mest en husvagn där annars.

Inget att klaga på ang idag alltså.. Förutom ev. sömnen då. Men det är fixat för i natt.

Så, jag sitter här i skuggan nu och kalasar på en kartong jordgubbar. ICA sålde ju dessa för 25kr/st igår. Prisvärt.

Men nämnde ju jag fixat ang värmen, sova, säng..osv.

Har bäddat nere i källaren igen (läs: grävt fram sängen efter ett års tvätt och lämnat mycket där) och lär bli några nätter där misstänker jag. Ifjol sov jag nog där en månad eller nått sånt pga värmen.

Edit klockan 20:15: Har förflyttat mig åt vänster/söderut nu och sittandes i poolen på 35 grader.. och precis nu kommer solen genom kommunträdet här. Skiner dock för fullt där jag satt tidigare för en timme sedan.

Härligt i de 35 graderna.. Det testade jag aldrig i fjol och troligast för det var kallare ute.

En härlig dag, satsar på en sådan i morgon igen efter lär ha sovit skönt i 20-gradiga källaren 🤗

Edit 2: Spana in kurva/streck näst nertill som är där typ sängen står.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

180 visningar

Mer detta datum andra år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php